Vaata rohkem tooteid
No produts were found.

Kinkekomplekt Mahlased metsamarjad

19,90 € Püsikliendi hind17,91 €
Viimased tooted laos
Kogus
Kirjeldus

Komplekt sisaldab:

JOIK rapsivahast lõhnaküünal „Metsamarja sorbett“

Rikkalik marjasaak mustikatest, vaarikatest, põldmarjadest ja jõhvikatest  - mahlane ja mitte liiga magus kooslus, millele annab mahedust killuke kreemjat vaniljet.  Nagu aromaatselt värske marjane magustoit. Kaunis pastelses värvitoonis küünal lisab värskust igasse interjööri. Põlemisaeg 30h.

JOIK Metsamarjaseep, 100g

Värske metsamarjade lõhnaga seep meenutab suvist marjasaaki mustikatest, vaarikatest ja põldmarjadest - mahlase ja ahvatleva, aga mitte väga magusa lõhnaga. Seep vahutab rikkalikult ja puhastab tõhusalt, kuid ei kuivata nahka. Kõik JOIK seebid on valmistatud käsitööna külmprotsessmeetodil, mis tagab pehmetoimelise ja nahasõbraliku seebi.

Artisan Honey Mesi metsamarjadega, 100g

Põhjamaade kütkestavate metsamarjadega mesi täiustavaks ja tervist jaatavaks hingeks küpsetiste sisse või maitsenüansiks liharoogade juurde. Pohla-mustika meesegu on justkui kaunis sügavlilla peotäis häid antioksüdante, rahvameditsiini poolt austusega kõrgeks kiidetud metsamarjade elujõudu. Proovige kindlasti metsamarjadega mett jõuluprae glasuurimisel. Sega kokku mesi ning vastavalt sellele sama palju (oliivi)õli, seejärel tasakaaluks jõhvikamahla või palsamiäädikat; jahvatatud tšillit, suts musta pipart, teralist sinepit ning pisuke soola. 

Koostisosad: 96% Eesti mesi, 3% külmkuivatatud metspohlad, 1% külmkuivatatud metsmustikad

JOIK kinkekott

Kasutajate hinnangud (0)
Anna oma hinnang
Jaga oma kogemust! Sinu hinnang tootele võib olla ka teistele abiks

Sarnased tooted

Menu

Settings

Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Vali riik