Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Blogi otsing

JOIK tooted noppisid auhindu!

Posted on3 Years ago

Aasta algab heade uudistega! Mitmed JOIK eelmisel aastal välja tulnud uudistooted said jaanuari lõpus auhindadega pärjatud!

 

Neli auhinda Anne ja stiili ilulemmikute konkursilt

.

29. jaanuaril kuulutati välja ajakirja Anne & Stiil ilulemmikud ning JOIK toodetest tõid võidu koju lausa kolm toodet:

* Isepruunistuv kehakreem sai tunnustatud „Kodumaise ilu“ kategoorias

* Isepruunistuvad tilgad näole toodi esile „Päike ja jume“ kategoorias

* Pehmendav ja deodoriseeriv jalakreem auhinnati „Maniküüri & pediküüri“ kategoorias

* Lisaks pärjati meie partneri ilusalong Sinu silueti „9-etapiline Joik Organic näohooldus“ üheks parimatest iluhoolitsustest.

Anne ja stiili ilulemmikud on Eesti vanim ilutoodete konkurss. „Anne & Stiili Ilulemmikute märgisega toodet eelistades võib tarbija olla kindel, et tegemist on mitmekülgse žürii poolt omal nahal äraproovitud ja kõrgelt hinnatud ilutootega, mille toimes võib tõesti kindel olla. See on kvaliteedimärgis, mis suunab inimese ilutoodete lookas lettidelt tegema teadlikku ja kindlat valikut juba kümnendat aastat järjest,” kommenteeris Anne & Stiili peatoimetaja Mari-Liis Helvik.

Ilukonkursi žüriisse kuulusid jumestuskunstnik ja grimeerija Katrin Sangla, artist Laura Põldvere, Aili Puss Educationi soengukoolitaja Aili Puss, turundaja Lauren Villmann, kirjastuse Pilgrim juht ja omanik Tiina Ristimets, Eesti Laulu peaprodutsent Tomi Rahula, „Ringvaate“ reporter Jüri Muttika, artist Anna Pärnoja, Anne & Stiili moe- ja ilutoimetaja Karolin Kuusik ning peatoimetaja Mari-Liis Helvik.

 

     

 

.

Jätkusuutlik JOIK saab EMA tunnustuse

.

Ja see pole veel kõik! Valminud on ka ajakirja EMA Ilusa Elu Giid, mis koondab kokku 2021. aasta kõige ägedamad hoolivad ja jätkusuutlikud loojad.

EMA on valinud oma giidi ka JOIKi ning meid esindama kõige erilisema tootena meie Isepruunistuvad tilgad näole.

Loe SIIT lähemalt, mida EMA meie kohta kirjutab!

„Kutsusime EMA Ilusa Elu Giidi ellu selleks, et toetada Sind lõputute valikute virvarris ja anda hoogu jätkusuutlikele ettevõtmistele. See on esimene omataoline hoolivate trendide suunanäitaja Eestis,“ kommenteerib EMA ajakirja vedav Merle Liivak.

„EMA lugejate kõrval kutsusime kaasa arvama ka tuntud teadlikud emad-arvamusliidrid, kelle maailm ja vaade meid inspireerivad. Meiega on olnud kaasas näiteks muusik Sandra Vabarna, näitleja Saara Pius, disainer Helene Vetik, toidukunstnik Maru Metspalu, stilist Liis Plato, moeblogija Aljona Eesmaa ja fotograaf Katrina Tang.“

.

Kuni sõbrapäevani 14.02 on kõik auhinnatud tooted 15% soodsamad!

Menu

Settings

Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Vali riik