Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Blogi otsing

Uued eksklusiivsed puidust lõhnakuulid!

Posted on3 Years ago

Kõik algas mõned aastad tagasi sellest, et hakkasime oma plastikust lõhnapärlitele looduslikumat alternatiivi otsima…

 

Kümme aastat lõhnapärleid

.

Aga tegelikult on õigem alustada siiski algusest. Aasta oli siis 2011, kui tõime välja JOIK lõhnapärlid. Need lõhnastatud, tekstiilkotikesse pakitud plastkuulikesed saavutasid kiirelt suure populaarsuse ja lõhnastasid õige pea paljusid autosid, kappe ja garderoobe. Sel ajal ei olnud plastmass veel nii teadvustatud probleem ja ka meie ei näinud selles probleemi, vaid lahendust, sest plastik võttis lihtsasti lõhna külge, nägi kena välja ja täitis hästi oma eesmärki. Aeg aga läks edasi, arenes jätkusuutlik prügimajandus ja meie teadvustasime aina enam plastiku vähendamise vajalikkust. Seega asusime pead murdma, kuidas muuta populaarne toode loodussõbralikumaks ning jätkusuutlikumaks. Valmistame ju looduskosmeetikat ja oleme aastatega liikunud igas vallas aina säästlikemate lahenduste suunas. Pooled meie tooted on praeguseks pakendatud kas klaas- või kartongpakendisse ja teiste meie toodete pakendites kasutatav plastik on lihtsasti ümbertöödeldav ning suuname pidevalt oma kliente meie pakendeid õigesti utiliseerides ringlusse saatma.

           

.

Palju „valesid“ lahendusi

.

Algselt lihtsana näiv probleem osutus kõvemaks pähkliks ja õige lahenduse leidmine võttis mitu aastat aega. Eesmärk oli leida lahendus, mis oleks looduslik ja jätkusuutlik. Ideaalis soovisime kasutada mingi toote jääkmaterjali, et meie pärast midagi spetsiaalselt juurde ei toodetaks. Proovisime lõhnastada meresoola, sest tundus nii tore mõte kasutada pärast ära toode, mis enam oma eesmärki ei täida ja lõhna ei anna, valades selle näiteks vannivette. Aga sool ei tahtnud hästi tekstiilkotis püsida ja ajas sealt peenikest puru välja, kuigi valisime kõige jämedama jahvatusega soola. Testisime ka keraamikat, mis ei võtnud piisavalt hästi lõhna külge. Proovisime erinevaid looduslikke purumaterjale ümbrikusse panna, aga need ei näinud nii kena välja ja ei levitanud ka väga hästi lõhna. Mõtlesime isegi saepuru kasutamise peale, aga saepuru oli ise nii tugeva puidulõhnaga, et selle võib tekstiilkotis panna autosse puidulõhna andma.

.

Kõik probleemid leiavad lahenduse

.

Saepurust järgmise sammuna jõudsime puidust kuulikesteni. Need näevad imekenad ja luksuslikud välja, neid saab hiljem uuesti lõhnastada ja on valminud looduslikust puidust. Meie õnneks leidsime ka ühe toreda kodumaise puidutöötlusfirma, kes teeb meile kuulikesi puidujääkidest, mis muidu läheksid ära viskamisele. Samuti väheneb oluliselt ökoloogiline jalajälg, sest transporditeekond lüheneb peaaegu olematuks. Heureka! Nii mitu kärbest ühe hoobiga - ilusad, levitavad hästi lõhna, on jätkusuutlikud, valmivad puidutööstuse jääkidest ja neid saab korduvalt kasutada!

.

           

.

Uued puidust lõhnakuulid

.

Nüüd nad ongi teie ees. Uus toode JOIK Home & Spa sarja valikus. Eksklusiivsed puidust lõhnakuulid sobivad suurepäraselt väiksemate ruumide või panipaikade (riidekapp, sahtel, auto, vannituba) lõhnastamiseks. Valikus on kuus populaarset lõhna - Forever Fresh, Greip ja mandariin, Primavera, La Boheme, Cherie ja Lumiere du Soleil. Lõhnakuulid on pakendatud klaaspurki, pakendis on 15 kuuli ning neid jätkub erinevaks otstarbeks – vala kuulid (soovituslikult 4-8 tk) tekstiilkotti ja riputa autosse, riidekappi või vannituppa; lisa kuule ükshaaval sahtlitesse, spordikotti, reisikohvrisse või eemalda purgilt kaas ja aseta purk riiulile lõhnama. Võid valada kuulid ka endale sobivale alusele. Lõhnakuulide toorainena on kasutatud eestimaist kasepuitu, mis pärineb puidutööstuse jääkidest. Töötame selle nimel, et tulevikus saaksime teile pakkuda ka täitepudeleid, millega lõhnapärleid uuesti lõhnastada. Seni aga uudistage meie ägedat uut toodet ja tooge see endale koju soodushinnaga, mis kehtib kuni veebruari lõpuni.

.

.

Eripakkumine saadaval SIIN

Menu

Settings

Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Vali riik