Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Blogi otsing

JOIK tooted võidutsesid kahel rahvusvahelisel võistlusel!

Posted on3 Years ago

.

Meile meeldib meie töö ja teeme oma tooteid armastusega. Kõik JOIK töötajad on ise meie toodete suurimad fännid. Me testime oma tooteid esimesena iseendi peal, oleme agarad igapäevased kasutajad ja kõigil on välja kujunenud oma lemmikud JOIK valikust. Loomulikult meile meeldivad meie tooted. Siiski oleme alati tänulikud ka klientide tagasiside eest ja ei omagi tähtsust, kas see on positiivne või negatiivne, sest ainult nii saame oma tooteid veelgi paremaks muuta. Et suudaksime pidevalt edasi areneda, on vahel tarvis selgust saada, kuidas saavad meie tooted hakkama võrreldes teiste konkurentidega ja selleks on head erinevad auhinnavõistlused.

Aastaid oleme noppinud auhindu oma uuematele toodetele Anne & Stiili, Buduaari ja Iluguru auhinnavõistlustelt. Viimastel aastatel oleme laiendanud oma haaret ja osalenud rahvusvahelistel võistlustel. Rõõm on teada, et ka üheltki neist pole me auhindadeta naasnud. 2021. aasta on meile samuti rõõmsalt alanud, sest oleme saanud tunnustatud lausa kahel rahvusvahelisel võistlusel.

.

Beauty Shortlist Awards

.

Märtsi algul kuulutati välja Beauty Shortlist Awards võitjad, mis on maailma suurim sõltumatu nahahooldus- ja ilutoodete konkurss, ja seal said lausa 4 JOIK toodet võidu või mainimise.

.

Toome võitjad välja kategooriate kaupa:

.

• PARIM NIISUTAJA (JOINT WINNER) - JOIK Organic Niisutav näokreem meestele

• PARIM ISEPRUUNISTUV TOODE (FINALIST) - JOIK Organic Isepruunistuvad tilgad näole

• TOIMETAJA TUNNUSTATUD VALIK ILUKATEGOORIAS - JOIK Organic Käte ja jalgade süvahooldav palsam ja

JOIK Organic Isepruunistuv kehakreem Keskmine

.

.

.

Mis on Beauty Shortlist Awards?

.

2012. aastal iluajakirjaniku Fiona Klonaridese poolt käima lükatud auhinnakonkurss kasvas järk-järgult Suurbritannia juhtivaks indie-iluauhindade konkursiks ja laienes 2017. aastal rahvusvaheliseks. Sellest ajast peale on nad tauninud ilutööstuse väärkäitumisi nagu rohepesu ja ebaeetiline tootmine, et tuua inimestini täiesti läbipaistev, eetiline ja „proovitud-meeldis-soovitan“ tüüpi ilutoodete nimekiri, mida tarbija võib täielikult usaldada. 2020 Beauty Shortlist & Wellbeing auhinnad on: julmusevabad; 100% sõltumatud; testitud ja soovitatud ilumaailma ekspertide poolt, rahvusvahelised (3 paneeli testijaid USA-s, ÜK-s ja Austraalias); pakuvad võrdseid võimalusi suurtele ja väiksematele brändidele; usaldatud tarbijate poolt; erapooletu teejuht ilu- ja tervisemaailmas.

.

Pure Beauty Awards

.

Londonis baseeruv rahvusvaheline võistlus Pure Beauty Global Awards on mõeldud nii suurtele kui nišibrändidele, mis on viimastel aastatel alustanud eksporti uutesse ekspordiriikidesse, ja aitab brändidel saavutada suuremat rahvusvahelist tuntust. JOIK pani end kirja nelja uue tootega ja jõudis kõigiga finaali. Võitjad kuulutatakse välja alles 12. mail, aga saada väga tihedas konkurentsis neljas kategoorias 20 parima hulka on rahvusvahelisel tasandil kõva sõna.

.

Kategooriad, milles osalesime ja finaali jõudsime:

.

• Best New Natural Product: JOIK Organic Isepruunistuv kehakreem Keskmine

• Best New Organic Product: JOIK Organic Isepruunistuvad tilgad näole

• Best New Hand and Nail Product: JOIK Organic Niisutav küüneõli

• Best New Natural Face Product: JOIK Organic Kirgastav ja kooriv AHA näomask

.

.

Kuni 28.03 auhinnatud tooted -25% SIIT

.

Menu

Settings

Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Vali riik