Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Blogi otsing

JOIK advendikalender „Küllus“ ja pilguheit minevikku

Posted on2 Years ago

 .

Meie selle aasta advendikalender on valmis ja esimesed kliendid on selle juba kätte saanud. Oh seda elevust, varsti saab hakata avastama seal sees olevaid tooteid! Kui tooted on veel enamikele saladus, siis nii selle aasta kujundus on saanud juba tohutult palju kiidusõnu ja imetlust. Esimest korda kasutame oma kalendri peal maalikunstniku teost ja see on suutnud inimesi üllatada. Kalendrit ehtiv Katrin Karu maalitud teos nimega „Küllus“ on loodud Abu Dhabis ja inspireeritud sealsest tuledesärast ning küllusest ning toob soojust ja valgust põhjamaisesse pimedasse ent pidulikku pühadeaega.

.

8 toodet, 8 erinäolist kunstnikku

.

Praegu on paras aeg vaadata tagasi minevikku, kuidas meie koostöö loomemaailmaga alguse sai. 9 aastat tagasi alustasime uut traditsiooni ning kui üks pausiaasta välja arvata, siis oleme iga aasta toonud välja eriväljalaske koostöös mõne tuntud Eesti kunstniku, illustraatori või disaineriga. Alguses said erikujunduse üksikud tooted.             

.

Kätlin Kaljuvee

.

Aasta oli siis 2013, kui pöördusime kunstnik Kätlin Kaljuvee poole, et ta meile omanäolise tootekujunduse looks. Tuntud illustraatoriga koostöös valmis limited edition toode - mõnusa apelsini ja kaneeli lõhnaga talvine kehakreem - mis sai endale Kätlini käe all kaunilt naiseliku kujunduse.

.

   

..

Anneli Akinde

.

Sellest järgneval aastal leidsime kunstnik-illustraatori Anneli Akinde, kellel palusime luua oma nägemuse meie uuele La Boheme küünlale. Nagu ajalugu on näidanud, osutus see küünlalõhn sedavõrd populaarseks, et algselt samuti ainult eriväljalaskeks plaanitud küünal leidis kindla koha meie põhisortimendis ja on paljude lemmik sellest ajast alates ning on enda kõrvale saanud ka sama aroomiga kodulõhnastaja, ruumiparfüümi ning lõhnakuulid.

.

   

..

Elina Kasesalu

Elina omanäolist stiili olime juba varem märganud ja tema kujundas aastal 2015 meie eriväljalaskena valminud talvise mee-ingveri lõhnaga kehakreemi, mille tõime rahva ette suurejoonelisel JOIK 10. aasta sünnipäeval Tervishoiumuuseumis.

.

   

.

Britt Samoson ja esimene advendikalender

2016. aastal tõime välja oma esimese advendikalendri. Olime ühed esimestest, kellel kosmeetikatootjatest selline toode oli ja kahtlemata esimene Eesti firma samalaadse tootega. Kunstnik Britt Samoson leidis kalendri kujunduseks muusa JOIK kollektiivist ja nii jõudis Briti käe läbi joonistusena kalendri kaanele meie sotsiaalmeedia spetsialisti ja modelli Liisi võluvalt naiselik pilt. Kalendrit saatis tohutu edu ja limited edition toode sai otsa veel enne advendiaja algust.

.

   

.

Liisu Arro

Järgneval aastal valisime kalendri kujunduse loojaks keraamikakunstniku Liisu Arro, kes oli algul mures, et äkki ta ei oskagi paberi peale luua, sest tema materjal on keraamika. Ometi tuli ta sellega väga hästi toime ja tema reljeefsed sulesoomusega valged paabulinnud seadsid end sisse advendikalendri öösinisel taustal. Maagiliselt kauni advendikalendri võlus avaüritusel publiku ette mustkunstnik.

.

   

.

Lilli Jahilo

Kolmandal advendikalendri aastal pöörasime oma pilgu moemaailma poole ja kalendri kujundajaks sai omapärase käekirjaga ja tõeliselt andekas moedisainer Lilli Jahilo. Tema loodud kaane kujundus väljendas õnnetunnet, loomingulisust ja põhjamaise talve mahedat vaikelu.

         

JOIK pühadekalender

2019. aastal tegime pausi koostööst kunstnikega, sest JOIK-is oli toimunud suur muutus: JOIK bränd jagunes kaheks - JOIK Organic ning JOIK Home & Spa. JOIK Organic oli esimene Eesti kosmeetikasari, mille kõik tooted on sertifitseeritud ning tähistatud EcoCert COSMOS sertifikaadiga. Oma kahe JOIK maailma parimaks tutvustamiseks tõime välja pühadekalendri, kus varjul kaks erinevat maagilist maailma – valge peitis endas 12 JOIK Organic sarja ning must 12 Home & spa sarja toodet. Pühadekalendris polnud kuupäevi ega numbreid,  kingitusi sai avada vastavalt karbile märgitud meeleolule või tegevusele.

Sel aastal oli JOIKil esimest korda brändisaadik, kelleks oli vapustav laulja Elina Netšajeva.

.

      

.

Tanel Veenre

2020. aasta oli eriline - JOIK kaubamärk sai 15 aastat vanaks. Sel puhul lõime käed ehte- ja moekunstniku Tanel Veenrega ja lõime üheskoos terve JOIK15 sünnipäevakollektsiooni nimega „Aardejaht“. Kollektsioon hõlmas endas kolme erinäolist ja kauni kujundusega kinkekomplekti: küünlatriot „Aardejaht"; aardeküünalt „Ilus elu" ning kosmeetikatoodete müügihittide kinkekarpi kuue enimmüüva JOIK Organic tootega. Absoluutseks hitiks kujunes aardeküünal „Ilus elu“, kus küünla seest sulas välja hõbeehe TVJ muinasjutuliste olendite kollektsioonist. Ilus elu küünal leidis tänu suurele menule koha ka meie tavavalikus, nüüd küll juba ilma aardeta.

.

               .  

  

Katrin Karu ja advendikalender 2021

Ja jõuamegi ringiga tagasi selle aasta advendikalendri juurde. Eelmisel aastal olime kindlad, et advendikalendri kontseptsioon on end ammendanud ja otsustanud jätkata ilma kalendrita. Kuid tohutu pettunud klientide hord sundis meid siiski oma otsuse üle järele mõtlema ning sel aastal on advendikalender tagasi paremana kui eales varem. Comeback peab aga alati toimuma suure pauguga ja selle aasta kunstniku valimine oli pikk ja vaidlusi täis protsess. Kui jõudsime ajurünnakute käigus maalikunstnik Katrin Karuni, oli see tõeline heureka-hetk. Miks mitte panna esimest korda kalendrikaanele maalikunstniku teos!

Nii ehibki sel aastal kalendrit Eesti maalikunstniku Katrin Karu maalitud teos nimega „Küllus“. Abu Dhabis loodud ja sealsest tuledesärast ning küllusest inspireeritud maal toob soojust ja valgust põhjamaisesse pimedasse ent pidulikku pühadeaega.

.

                   

.

Katrin Karu alustas oma kunstnikukarjääri 2012 aastal. Tema kiiresti populaarsust võitnud strukturaalsed ja suuremõõtmelised maalid on juba jõudnud Saksamaa, Prantsusmaa, Hispaania, Leedu, Jaapani, Araabia Emiraatide, Kuveidi ja Eesti erakogudesse. Katrini maale saab näha Hilton Tallinn Park Hotellis, mitmetes restoranides üle Eesti ning tema töid on eksponeeritud isikunäitustel nii kodumaal kui piiri taga. Ta on lõpetanud Tallinna Ülikooli õppides kunsti ja reklaami.

.

Mis on sel aastal kalendris peidus?

Kalendri sisu osas jääme põnevuse hoidmise nimel napisõnaliseks, kuid selles on parimad palad JOIK Organic ja Home & Spa sarjade valikust, sekka ainult kalendri jaoks loodud tooteid, mida meie tavavalikust ei leia. Suurima üllatusena on seal aga peidus uudised tulevikust ehk esimesed dekoratiivkosmeetika tooted, mille lisandumist JOIK põhisortimenti võib oodata aastal 2022.

 

Advendikalender on ideaalne kingitus nii endale kui lähedasele.
NB: Kalendrit on saadaval piiratud koguses. Osta advendikalender SIIT

.

Vaata ka pilte kalendri avaürituselt, kus kalendrit esimest korda esitlesime SIIT

.

Menu

Settings

Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Vali riik