Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Blogi otsing

JOIK 15 erikollektsioon

Posted on3 Years ago

Tähistame JOIK 15ndat sünnipäeva Tanel Veenre erikollektsiooniga

15 aastat tagasi valas Eva-Maria Õunapuu oma esimesed sojavahast küünlad ja pani aluse JOIK kaubamärgile. 15 aastaga on ühe naise unistusest kasvanud välja rahvusvaheliselt tunnustatud ja ulatusliku tootevalikuga kaubamärk, mille tooteid armastatakse nii Eestis kui paljudes ekspordiriikides.

 

Koostöö Eesti kunstnikega

Seitse aastat tagasi alustasime uut traditsiooni ning oleme sellest alates iga aasta toonud välja eriväljalaske koostöös mõne tuntud Eesti kunstniku, illustraatori või disaineriga. Alguses said erikujunduse üksikud tooted, seejärel tõime kolmel aastal välja 24 tootega advendikalendri. Kui sellega alustasime, siis olime ühed esimestest, kellel kosmeetikatootjatest selline toode oli. Aastal 2020 sai selgeks, et see idee on ammendunud ja peame taas midagi uut ja põnevat välja mõtlema, et kliente jätkuvalt üllatada.

 

Siseneme TVJ ehtemaailma

Oleme ammu imetlenud Tanel Veenre käekirja ja stiili ning mitmed JOIK naised on end tema ehetega kaunistanud. Nii sündiski meie 15. sünnipäeva auks koostöös Veenrega täiesti omanäoline erikollektsioon nimega „Aardejaht“ ning seekord ei piirdu koostöö ainult kujundusega, vaid sümbioos ulatub ka TVJ ehete kasutamiseni.

 

Kolm erinevat kinkekarpi - midagi igale maitsele

     

 

Tanel Veenre käe läbi kauni kujunduse saanud kollektsioon hõlmab endas kolme erinevat kinkekomplekti. Küünlatrio „Aardejaht“ pakub ostjale põnevust, sest igas 30ndas komplektis on peidus TVJ hõbeehe. Aardeküünal „Ilus elu“ on täiesti uue, kütkestavalt naiseliku lõhnaga küünal meie valikus ja on kindla peale minek, sest iga küünla seest sulab välja hõbeehe TVJ muinasjutuliste olendite kollektsioonist. Kolmas kinkekarp on meelepärane meie kosmeetika austajatele, sest sisaldab JOIK Organic kaubamärgi suurimaid müügihitte. Kolm neist tavasuuruses ja kolm reisimõõdus.

 

Tanel Veenre omanäolise käekirjaga ehtekollektsioonid on vallutanud naiste südamed Euroopast Aasia ja Ameerikani ning tema töid on esitletud rohkem kui 300 näitusel ja moeetendusel üle maailma. Veenre ehted ja moelooming ammutavad jõudu muinasjuttude, müstika ning unistuste maailmast. Sama sõnumit kannab ka koostöö JOIKiga ning Taneli loomingust tuttavad muinasjutulised olendid - mardikad, merekarbid ja merehobud - on kolinud kolme erivärvilise JOIK15 kinkekarbi peale.

.

OSTA JOIK 15 ERIKOLLEKTSIOON SIIT 

Menu

Settings

Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Vali riik