Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Blogi otsing

Panime jõulud küünalde sisse

Posted on3 Years ago

Jõuludeni on jäänud alla kahe kuu aega. Inimesed jagunevad laias laastus kaheks. On need, kelle jaoks on veel selgelt liiga vara hakata jõuluteemat tõstatama ja siis on need, kellel on juba tulukesed üles riputatud, küünlad toas põlemas ja osad kingidki ostetud.

Meie JOIKis mõtleme jõuludele juba suvel, kui teised alles päikest võtavad, seega tundub isegi hilja teile rääkida meie imelisest uuest talvisest küünalde kollektsioonist.

Valisime meie suurest küünalde varamust välja neli kõige populaarsemat talvist jõululõhna - Piparkook, Oh kuusepuu, Vürtsikas jõhvikas ja Õunaglögi - ja andsime neile pühade puhul pidulikuma välimuse. Need neli jõululemmikut on nüüdsest saadaval ilusates värvilistes mattklaasides ja tulevikus leiab neid poeriiulitelt ainult piiratud ajal.

.

                                      

.

Kõik sai alguse küünaldest

.

Kes veel ei tea, siis JOIK bränd saigi alguse küünaldest aastal 2005, kui brändilooja Eva-Maria hakkas oma tarbeks ja kingitusteks valmistama esimesena Eestis sojavahast lõhnaküünlaid. Kingituste menu tõi kaasa järgmised loogilised sammud ja kodusest küünlavalamise hobist kasvas välja edukas ettevõte. Tänaseks päevaks on JOIK ehk rohkem tuntud oma kosmeetikatoodete poolest, aga ka küünlad on siiani tootevalikus tähtsal kohal.

Kui 15 aastat tagasi valas Eva-Maria korraga 3 küünalt, siis nüüd valame oma hubases tootmishoones korraga 300 küünalt ja meie valikus on hetkel 30 tõetruu lõhnaga küünalt.



Kvaliteet ennekõike

.

JOIK küünlad valmivad kvaliteetsest sojavahast ja parimatest tõetruu lõhnaga aroomõlidest.

Uue küünla loomisel nuusutame läbi kümneid eri lõhnasid ning testime nende toimivust küünla sees. Näiteks oli praeguseks meie kõige populaarsem „Oh, kuusepuu“ küünal aastaid töös ja ootel, kuni leidsime selle päris õige kuuselõhna.

Sojavaha oleme valinud küünaldesse, kuna see on looduslik alternatiiv parafiinile, põleb puhtamalt ja madalamal temperatuuril, mistõttu on küünla põlemisaeg pikem. Küünalde taht on puuvillast ja klaas taaskasutatav. Klaasid võib alati tagastada meie vabrikupoodi. Sina saad uusi küünlaid ostes soodustust, meie aga saame klaasidesse uued küünlad valada.

Korra aastas teeme ka koostööpartnerite juures klaaside tagastamise kampaaniat. Samas on meie kliendid väga leidlikult klaase ka koduses majapidamises kasutanud. Sojavaha jäägid saab klaasist välja pesta sooja vee, švammi ja nõudepesuvahendiga ning klaas sobib

puhastatult ka toidu või joogianumaks.

   
                 

Näpunäiteid JOIK küünla põletamiseks

.

Palun järgige neid lihtsaid, kuid äärmiselt olulisi küünlapõletamise reegleid, et tagada küünla meeldiv ja turvaline põlemine.

 

-  Põletage küünalt järjest kuni kogu pealispinna sulamiseni. See tagab küünla ühtlase põlemise.

- Lõigake taht enne küünla süütamist 0,5 cm pikkuseks. See tagab, et küünal põleks puhtalt ja ei tahmaks. Liiga pikk või põlemisjääkidega

(nn. seenekesega) taht põhjustab liiga suure leegi, mis muutub ebastabiilseks ja võib tekitada suitsu ja tahma. Liiga pika tahi või suure leegiga küünla põletamine on ohtlik. Kui leek muutub liiga suureks, kustutage küünal ja lõigake taht lühemaks.

- Küünla ärapuhumine põhjustab suitsu. Selle asemel vajutage taht näiteks noaotsaga sulavaha sisse ja tõstke uuesti püsti. Jälgige, et taht jääks küünla keskele ja vaha sisse ei jääks põlenud tahi tükke.

- Ärge põletage küünalt järjest üle 3 tunni.

- Põletage küünalt alati kuumakindlal alusel, eemal süttida võivatest esemetest. Lõpetage küünla põletamine kui klaasi põhja on jäänud alla 1 cm vaha.

- Olge ettevaatlik põleva küünla liigutamisel - klaas võib kuum olla.

- Hoidke põlevat küünalt laste ja loomade eest.

- Vältige tuuletõmbust küünla juures.

- Ärge kunagi jätke põlevat küünalt järelevalveta!

.

.

4 talvelõhnalist küünalt komplekis ostes on hind soodsam.

.VAATA SIIT LÄHEMALT

Menu

Settings

Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Vali riik