Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Blogi otsing

Detsember on klaasikuu

Posted on3 Years ago

Kes vähegi JOIKi ja meie väärtusi tunneb, see ilmselt teab juba, et me seisame selle eest, et kõik meie tooted oleks head nii inimesele kui meid ümbritsevale keskkonnale. Oleme alati hoolinud keskkonnast ning jätkusuutlikkusest ja otsime järjepidevalt võimalusi, kuidas oma praktikates areneda ja meie tegevuse mõju keskkonnale vähendada. Teeme pidevalt samme keskkonnasõbralike valikute osas ning julgustame ka oma kliente tegema jätkusuutlikumaid valikuid.

 

Keskkonnasõbralik klaas

 

Eelmisel aastal, kui JOIK Organic sarjaga välja tulime, pakendasime kõik näotooted klaaspakendisse, mis andis toodetele lisaks keskkonnasõbralikkusele ka äärmiselt luksusliku välimuse ning kliendid võtsid selle muutuse hästi vastu. Nüüd astume järgmise suure sammu keskkonnasõbralikkuse suunas ja pakendame JOIK vannisoolad, - piimad ning jalavannisoolad klaaspakendisse. Klaas kui materjal on põhimõtteliselt lõpmatult taaskasutatav ja seega väga jätkusuutlik valik. Lisaks keskkonnahoiule on klaaspakendi valiku taga ka asjaolu, et klaaspakend aitab paremini kaasa eeterlike õlide kvaliteedi säilimisele, et mõnusad lõhnad püsiksid kauem. Vannitoodete klaasi pakendamise järel on umbes pooled meie toodetest klaas- või kartongpakendis, kuid heituda ei maksa ka JOIK plastpakenditest, sest me oleme toodete pakendamiseks valinud plastiku, mis on lihtsasti ümbertöödeldav.

 

Mida teha JOIK vannitoote klaaspakendiga:

 

- Pärast kasutamist visake purk klaasi- või pakendikonteinerisse, nii jõuab pakend uuele eluringile.

- Või tooge tühjad pakendid meie vabrikupoodi ja meie hoolitseme selle eest, et need jõuaks taaskasutusse.

- Või tulge meie vabrikupoodi ja laske oma purk uuesti vannitootega täita, sest nüüdsest saab meie vannisoolasid- ja piimasid osta meie juurest ka pakendivabalt.

 

Panime lahtised vannisoolad ka meie e-poodi müüki. E-poest ostes pakendame vannisoola paberkotti, misjärel saab kodus toote endale sobivasse õhukindlasse pakendisse ümber valada, et see vannitoa niiskuses kenasti oma head omadused säilitaks. Alustame e-poes esialgu lahtiselt ainult vannisooladega, sest piimapulber on nõnda peen ja salakaval, et võib paberkotist hakata välja pudenema. Eks me testime ja katsetame ning tulevikus saame ehk ka vannipiimasid e-poest paberkotiga müüa.

.

                 

.

Klaasitagastuskampaania

Detsembris toimub meil ka juba traditsiooniks saanud küünlaklaasi tagastuskampaania. Selle raames ootame inimesi tagastama oma puhtaid ja terveid JOIK küünlaklaase nii meie vabrikupoodi kui valitud edasimüüjate juurde. Rõõm klaasi tagastusest on mitmekordne - sina teed head, meie saame klaasi sisse uue küünla valada ja lisaks saad sina osta uue küünla 30 senti soodsamalt. NB: 30 senti soodustus on per küünal. Kahjuks nii ei saa, et kui tagastad 10 klaasi, siis saad küünla 3 eurot soodsamalt. Kui aga tagastad 10 klaasi ja ostad 10 uut küünalt, siis on kogusumma tõesti 3 eurot soodsam. Sel aastal saab küünlaid tagastada järgnevate edasimüüjate juurde:

.

Tallinnas

Kauplus I.L.U. Kristiine Keskuses

Kauplus I.L.U. Rocca al Mare Keskuses

Kauplus I.L.U Ülemiste Keskuses

Kauplus Apelsin Rocca al Mare

Kauplus Apelsin Ülemiste

Kauplus Apelsin Järve keskuses

Homeart kauplus Telliskivis

JOIK vabrikupood Laagris, Tänassilma tee 27

 

Tartus

Kauplus I.L.U. Lõunakeskuses

 

Pärnus

Kauplus I.L.U. Pärnu Keskuses

 

Rakvere

Kaulus Apelsin Vaala Keskuses

.

Värviliste klaaside defitsiit

Muide, me ei tee üldse nalja, meil saavad päriselt jõulude eel küünlaklaasid otsa. Eriti ootame kliente tagastama meie uusi värvilisi küünlaklaase, mis on sel aastal nii populaarsed, et klaasid ongi juba kas otsas või otsakorral. Õunaglögi küünal värvilises klaasis lõppes meie laost juba novembri keskel, ja väga hea pole seis varudega ka Kuusepuu, Vürtsika jõhvika ning Piparkoogi küünalde värviliste klaaside osas. Seega, kes iganes on jõudnud esimesed jõuluküünlad tühjaks põletada, tooge meile klaasid tagasi ja saame uued küünlad sisse valada. Ainult teiega koos tagame tõeliselt jätkusuutliku ringmajanduse.

 

VANNITOOTEID UUDISTA SIIT

Menu

Settings

Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Vali riik