Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Blogi otsing

Imelik ja imeline aasta 2020

Posted on3 Years ago

2020 oli üks isemoodi aasta. Väga keeruline ja stressirohke, samas õpetlik ning ühendav. Seetõttu ütlemegi, et oli küll imelik, aga samas imeline. Maailma räsis halastamatu Covid-19, mis mõjutas tugevasti ka meie tegevusi JOIKis. Saime kiirelt aru, kui oluline roll on meie müügitegevuses e-poel ja mõistsime oma inimeste tervise väärtust, jõudsime arusaamisele, kui palju tööd saab teha distantsilt ning õppisime igatsema inimlikku kontakti ja kontori kohvinurgas jutustamist. Rõõmsalt võib kokku võtta, et kuigi Covid käis ka meist lähedalt mööda, siis kõik meie inimesed jäid terveks ja pärast väikest ehmatust kevadise karantiini perioodil, ei mõjutanud Covid negatiivselt ka meie müügitulemusi. Vaatame siis sellele imelikule aastale tagasi.

 

JOIK 15 ja koostöö Tanel Veenrega

Ega vanus aastat küsi ja juhtus nii, et sel imelikul ja imelisel aastal sai JOIK 15 aastat vanaks. 15 aastat tagasi valas Eva-Maria Õunapuu oma esimesed sojavahast küünlad ja pani aluse JOIK kaubamärgile. 15 aastaga kasvas ühe naise unistusest välja rahvusvaheliselt tunnustatud ja ulatusliku tootevalikuga kaubamärk. Suursündmuse tähistamiseks otsustasime ühendada loomingulised jõud armastatud Eesti ehte- ja moekunstniku Tanel Veenrega ja valmis muinasjutuline JOIK15 kollektsioon „Aardejaht“ kolme kauni kinkekarbiga. Üks neist sisaldas enimmüüvaid JOIK Organic kosmeetikatooteid, teine pakkus mängulusti, sest igasse 30ndasse küünlatrio karpi oli peidetud TVJ hõbeehe ja kolmandast kujunes aasta kõige erilisem kingitus - iga kaunis roosas karbis „Ilusa elu“ nime kandva küünla sisse oli peidetud hõbeehe TVJ muinasjutuliste olendite kollektsioonist. Kui algselt oli plaan müüa seda imelist JOIK15 limiteeritud kollektsiooni terve sünnipäeva aasta jooksul, siis see osutus sedavõrd popiks, et „Ilusa elu“ küünal on praeguseks otsas ja õige pisut on alles Aardejahi küünlatriosid ja kosmeetika bestsellerite karpi, kui keegi tahab veel oma kallimaid näiteks sõbrapäeval meie erikollektsiooniga üllatada.

            

 

E-pood on A ja O

Selle aasta suurimad muutused toimusid JOIKis seoses meie e-poega. Covidist sõltumata oli meil plaanis 2020. aastal täielikult uuendada e-poodi - muuta see kaasaegsemaks, kasutajasõbralikumaks ja loogilisemaks. Kaua tehtud kaunikene uus JOIK e-pood avanes kasutajatele oktoobris, täpselt enne aasta suurimat müügiperioodi. 2020. aasta näitas, et e-poodi jõudis väga palju uusi kliente, kes polnud mitte üksnes meie poes käinud, vaid tegid üldse oma elu esimesi oste e-poes. Covidi-piirangutest lähtuvalt kasvas liiklus kõigis e-kanalites ja meie polnud selle osas erand. Kui ikka inimene ei saa poodi meie tooteid proovima ja ostma minna, siis leiab ta need e-post üles. Just seetõttu võeti klientide poolt väga hästi vastu ka meie uuendus, et inimesed saavad nüüd endale ise meelepärased testrid tasuta ostukorvi lisada, et enda jaoks uusi tooteid kodus järele proovida. JOIK e-poe müük lõi kõiki varasemaid rekordeid, püsiklientide arv kasvas hüppeliselt ja traditsiooniliste detsembrikuiste müügipäevade ajal, mis sel aastal toimusid ainult e-poes, oli pool JOIKi kollektiivist pakkimisega ametis.

.

           

 

Aastalõpp ja küünlavaimustus

Aasta lõpus tõime välja uue värvilise küünalde pühadekollektsiooni, mis osutus nii populaarseks, et isegi suure varuga tellitud värvilised klaasid said juba ammu enne jõule otsa. On see nüüd sellest, et inimesed veetsid enam aega kodus või lihtsalt igatsesid küünlavalguse soojust ja hubasust, aga küünlaid osteti meilt nii palju rohkem, et vahepeal ähvardasid otsa lõppeda ka läbipaistvad klaasid. Tore, et saime detsembri jooksul palju klaase tagasi küünlaklaasi tagastuskampaania ajal. Seda kampaaniat loodame tulevikus veelgi laiendada, sest ainult nii tagame efektiivseima ringmajanduse. Seni aga on meil rõõmsaid uudiseid, et küünlaklaase saab I.L.U poodidesse tagastada ka kogu jaanuarikuu jooksul. Meie juurde JOIK vabrikupoodi, Tänassilma tee 27, saab küünklaase alati tagasi tulla. Küünlaid jõudis meilt inimeste kodudesse sel aastal ligi 100 000 tükki ja ligi 10 000 neist olid kuusepuu lõhnaga küünlad.

 

            

 


Enimmüüvad kosmeetikatooted
 

Kui aasta lõpus läheb meil kogu aur Home & spa toodetele, eelkõige küünaldele, siis aasta jooksul valmistame ja müüme siiski rohkem kosmeetikatooteid. Nüüd ongi meil suur rõõm tuua teieni aasta 2020 enimmüünud JOIK kosmeetikatoodete TOP20 ja pakkuda neid teile kuni 20. jaanuarini 20% soodsamalt.

 

Meie 2020. aasta kosmeetika TOP 20 on teie ees:

1. JOIK Organic Niisutav päevakreem

2. JOIK Home & Spa Sära andev vaarika kehakreem mandliõliga

3. JOIK Home & Spa Sära andev vaarika kehakoorija

4. JOIK Home & Spa Greibi ja mandariini kehakreem

5. JOIK Home & Spa Greibi ja mandariini kehakoorija

6. JOIK Organic Näopuhastusõli

7. JOIK Organic Niisutav küüneõli

8. JOIK Organic Siidine näoseerum

9. JOIK Organic Nahka täiustav BB kreem

10. JOIK Organic Nahka uuendav AHA näovesi

11. JOIK Organic Käte ja jalgade süvahooldav palsam

12. JOIK Organic Värskendav näovesi

13. JOIK Organic Taastav öökreem

14. JOIK Organic Kiiresti imenduv kätekreem

15. JOIK Organic Sidruni ja geraaniumi minaraaldeodorant

16. JOIK Home & Spa Kätepesuvaht Greip ja mandariin

17. JOIK Organic Mitsellaarne näovesi

18. JOIK Organic Roosa greibi kehakreem

19. JOIK Organic Niisutav ja siluv roll-on silmaseerum

20. JOIK Organic Matcha & rohelise savi puhastav näomask

 

VAATA SIIT LÄHEMALT

 

Aitäh, 2020! Tere tulemast 2021!

Kokkuvõttes oli 2020 üks keeruline ja õpetlik, aga samas meile väga edukas ja toredaid seiku täis juubeliaasta. Nägime inimeste toetust meile kui kodumaisele tootjale, tundsime suuremat ühtekuuluvust koostööpartneritega ja kuulsime palju häid ja julgustavaid sõnu. Suured tänud meie klientidele ja edasimüüjatele ning kõigile, kes meid ka sotsiaalmeedias laikisid ja jagasid. Ainult tänu teile me mitte ainult ei elanud kuidagi seda aastat üle, vaid saame öelda, et meie jaoks oli see läbi aegade edukaim aasta.

Menu

Settings

Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Vali riik