Lõhnaküünal Kuum šokolaad

150 g

12,90

Kliendi hinnang (1)

86,00 / 1000 g

Kirjeldus

Kuninglik jook kuum šokolaad on külma õhtu vaieldamatu lemmik, mis soojendab nii keha kui meeli.

Küünal kuum šokolaad lõhnab kui luksuslik ja rikkalik jook, mis soojendab, rahustab ja tekitab mugava õhkkonna. Šokolaadi mõrkjad noodid sulavad ühte kreemja piima ning täidlase vaniljega, millest tekib imeline magusalt ahvatlev kooslus.

Kiusatus, millele võib järele anda!

 

Tipunoodid: šokolaadilaastud

Lõhna süda: kuum piim, sulatatud šokolaad

Baasnoodid: vanilje, hõrgud noodid, šokolaadipulber

 

Soe pruun küünlaklaas lisab soojust ja helgust igasse ruumi.

Küünla põlemisaeg 30h

 

Selle küünla valmistamiseks kasutame me rapsivaha. Rapsivaha eelised on:

  • toodetud Euroopas, mis tagab väiksema ökoloogilise jalajälje
  • raps ei ole monokultuur ning selle kasvatamine ei ole keskkonnale koormav
  • meie rapsivaha on GMO-vaba
  • rapsivaha on bioloogiliselt lagunev ning põleb pikemalt ja puhtamalt kui parafiin
  • rapsivaha on vegansõbralik

 

JOIK Home & Spa toodete lõhnad oleme välja töötanud koostöös parimate lõhnamajadega Grasse’is, Prantsusmaal, mis on tuntud kui maailma parfüümipealinn. Nende pikaajaline ajalugu ja rohkem kui 100-aastane kogemus, kuid samal ajal kaasaegne ja innovatiivne lähenemine tagab, et meie kodulõhnastamise tooted valmivad parimate parfüümidega, mis saadaval on.

 

Palun järgige neid lihtsaid, kuid äärmiselt olulisi küünlapõletamise reegleid, et tagada meeldiv ja turvaline elamus:

* Põletage küünalt järjest kuni kogu pealispind on sulanud. See tagab küünla ühtlase põlemise.

* ALATI lõigake taht enne küünla süütamist 0,5 cm pikkuseks. See tagab puhta ja tahmamiseta põlemise. Pikk või põlemisjääkidega (nn seenekesega) taht põhjustab liiga suure leegi, mis muutub ebastabiilseks ning võib eritada suitsu ja tahma. Liiga pika tahi ja/või suure leegiga küünla põletamine on ohtlik! Kui leek on liiga suur, kustutage küünal, lõigake taht lühemaks ning seejärel võite küünla soovi korral uuesti süüdata.

* Küünla puhumine põhjustab suitsu. Puhumise asemel vajutage taht näiteks noaotsaga sulavaha sisse ja tõstke uuesti püsti. Jälgige, et taht jääks küünla keskele ja vaha sisse ei jääks põlenud tahi tükke.

* Ärge põletage küünalt järjest üle 3 tunni.

* Põletage küünalt alati kuumakindlal alusel ning hoidke eemal esemetest, mis võivad süttida. Lõpetage küünla põletamine, kui klaasi põhja on jäänud alla 1 cm vaha.

* Olge ettevaatlik põleva küünla liigutamisel- klaas võib kuum olla.

* Hoidke põlev küünal eemal lastest ja loomadest.

* Vältige tuuletõmbust küünla juures.

* Ärge kunagi jätke põlevat küünalt järelevalveta!

* Kui küünlaklaas on liiga pika tahi tõttu muutunud tahmaseks, siis saate klaasi hõlpsasti puhastada majapidamispaberiga.

Kasutajate hinnangud (1)

Show reviews in all languages (2)

Add a review

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

  1. Lisette

    Väga mõnus ja magus lõhn, aga tasakaalustamiseks oleks miskit mõrudamat juurde soovinud. Lõhn on pigem mahedam, oleks veidi tugevam võinud olla. Kui ruumis näiteks see ja Caffé Crema korraga põlema panna, siis see tekitab kõige mõnusama õhkkonna. Soovitan katsetada! 🙂

Vegan

Cruelty free