Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Blogi otsing

Aasta parim ärikingitus ja jõuluhõng kontorisse

Posted on3 Years ago

.

Igal sügis-talvel leiavad paljud firmajuhid, personalitöötajad, sekretärid, kliendihaldurid end mõtlemast, mida teha kolleegidele, klientidele või koostööpartneritele jõulude ajal kingituseks. Kõiksugu ärimeened on just kui juba olnud. Firmanimega t-särke, pastakaid, tasse ja helkureid on kogunenud hulgi ja otsapidi hakkavad need jõudma uuskasutuskeskustesse, sest mitut logoga kruusi kellelgi ikka vaja on. Ja siis muidugi kinkide saajad, kes töötavad sellistel ametikohtadel, kellele on kombeks kingitusi teha. Oh seda ahastust, kui jälle tuleb keegi pastaka või kalendriga. Mõlemad ju kasulikud asjad, aga pastakatops on pliiatseid täis ja kalendrit läheb ka ainult ühte aasta jooksul vaja.

Äkki sel aastal teistmoodi?

Mis oleks, kui üllataks sel aastal oma parimaid hoopis erilisema kingitusega JOIK toodete valikust. Paljud ilmselt ei teagi, et me saame firmalogo panna väga erinevatele toodetele. Valikus on nii nahka paitavaid kosmeetikatooteid, kauneid kinkekomplekte kui eriti lõhnavat elamust pakkuvaid küünlaid ja kodulõhnastajaid.

Kodulõhnastajad

Kodulõhnastajad on suurepärane kingitus nii koju kui ka kontorisse. Meie valikus on kuus pihustatavat ruumiparfüümi ja difuuserit. Kõik kodulõhnastajad on pakendatud kaunisse karpi, mida on soovi korral võimalik täiendada personaalse sõnumiga. Lisaks toome sel aastal välja väga erilise jõululõhnalise ruumilõhnastaja, mis võiks olla igas kodus ja kontoris.

Lõhnaküünlad

Kvaliteetsed looduslikust vahast ja eriti tõetruude aroomidega lõhnaküünlad on universaalne kingitus igaühele, eriti jõuluajal. Küünlale on võimalik lisada ettevõtte sümboolika või sõnum ning pakendada see kaunisse kinkekarpi. Meil on palju näiteid, kuidas oleme firmadele väga sobiva isikliku lahenduse loonud. Nii näiteks said kohvibrändi sõbrad kingiks kohvilõhnalise küünla, lillefirma leidis ideaalse lillelõhna ja marjatalu täpselt sobiva marjaaroomiga küünla. Eriti luksuslikud on meie kolme küünlaga küünlatriod, kus valikus romantikakomplekt, talviste lemmikute ja kevadlõhnade komplekt. Suurema tellimuse puhul saame kolmesesse komplekti valida teile meelepärased küünlad. Ja komplekti ümbris loomulikult teile sobiva sümboolikaga.

.          

.

Kosmeetika kinkekomplektid

Või sel aastal hoopis hoolduskosmeetikat kingiks? Kosmeetika on oodatud kingitus, mis eristub muudest ärikingitustest ja sobib nii mehele kui naisele. Uskuge või mitte, aga meilt on tellinud kosmeetika ärikingitusteks ka sajaprotsendiliselt meeskollektiiviga firmad, kelle hinnangul väärivad ka mehed ja nende nahk hellitamist.

Vali valmislahenduste seast või loo endale sobiv komplekt. Kosmeetikatooteid saab pakendada karpi või pool-läbipaistvasse mustast võrgust kosmeetikakotti, mida on pakkuda kahes eri suuruses. Soovi korral saad nii karbile kui kosmeetikakotile lisada oma firma info ja sümboolikaga sleeve’i


   


JOIK + TVJ aardeküünal

Kui sul on eriti kallid kolleeegid või tõeliselt head naiskliendid, siis selle aasta kõige erilisem kingitus on JOIKi ja Tanel Veenre ühisloominguna valminud aardeküünal, “Ilus Elu":  kütkestavalt naiseliku lõhnaga looduslikust vahast lõhnaküünal, kus õrnad lillearoomid on ühendatud puuviljade ja peente vürtside lummava lõhnaga, peidab enda sees hõbedast ehet TVJ muinasjutuliste olendite kollektsioonist. Ehe sulab välja küünlavaha seest. Mõelge ometi, kui eriline tunne on saada endale ärikingituseks tõeliselt hästi lõhnav küünal, millest lisaks sulab välja Tanel Veenre ehe.

   
                   

Kes tahab saada endale parima bossi tiitlit või eriti häid kliente aastaks 2021? Kui see oled sina, siis võta meiega ühendust!

Lisaks paneme meilt firmakingituste tellijate kontori imeliselt lõhnama.

 
KÜSI PERSONAALSET PAKKUMIST SIIT: joik@joik.ee või helista meile numbril +372 475 72 01


Menu

Settings

Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Vali riik