Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Gluten free Cosmos organic Cruelty free

Re-Boost Collagen Pinguldav näotoonik

100 ml / 3.38 oz
15,92 € 19,90 € −20%
159.2€ / 1000ml
Kogus
Kirjeldus

 Lutserni ja punavetika ekstrakti ning füto-kollageeniga näotoonik pinguldab ja elustab nahka ning toob esile vitaalse ja nooruslikult särava naha.

Saaremaa lutserni ja punavetika ekstrakt, akaatsiast pärinev füto-kollageen ning neroli hüdrolaat on pinguldava näotooniku olulisemad koostisosad.

Hoolikalt valitud toorainete kompleks niisutab, värskendab ja tasakaalustab naha Ph taset, säilitab naha elastsust ja edendab kollageeni tootmist ning valmistab naha ette hoolduskosmeetika kasutamiseks. Tulemuseks on pringim ja nooruslikult kumav nahk.

99.76% looduslikku päritolu koostisosad. 37.24% koostisosadest pärineb mahepõllumajandusest.

COSMOS ORGANIC sertifitseeritud Ecocert Greenlife’I poolt vastavalt COSMOS Standardile.

SEE TOODE ON VEGAN.

Toodetud 100% rohelise energiaga.

Kasutamine

Raputage pudelit kergelt enne kasutamist. Kandke toonikut vatipadjale ja pühkige õrnalt üle näo ja kaela või valage näotoonikut peopessa ning patsutage otse nahale. Peale tooniku kasutamist kandke nahale seerum ja kreem. Sobib kasutamiseks nii hommikul kui õhtul.

Koostisosad
"Aqua, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Water*, Pentylene Glycol, Trehalose, Glycerin, Sodium PCA, Betaine, Medicago Sativa Extract*,Galactoarabinan, Propanediol, Enteromorpha Compressa Extract, Silybum Marianum Fruit Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Furcellaria Lumbricalis Extract, Acacia Senegal Gum*, Caprylyl Glycol, Sodium Levulinate, Sodium Benzoate, Sodium Phytate, Alcohol, Citric Acid * ingredient from organic farming 99.76% natural origin of total. 37.24% of the total ingredients are from organic farming. COSMOS ORGANIC certified by Ecocert Greenlife according to COSMOS Standard. THIS PRODUCT IS VEGAN"
Kasutajate hinnangud (2)
Anna oma hinnang
Esiteks kohe pean ütlema et super lõhn, nagu pistaks nina lilleõie sisse- nii naturaalne! Pärast kahenädalast kasutamist on nahk tunduvalt klaarim, poorid ahenenud ja tekkima hakkav nö "kurjusekorts" siledam. Puhastab paremini kui minu seni kasutuses olnud näotoonikud, nii et jään kindlasti seda ka edaspidi kasutama.

Sarnased tooted

Menu

Settings

Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Vali riik