Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Gluten free Cosmos organic Cruelty free

Re-Boost Glow Kirgastav Topeltseerum 15% C-vitamiini ja roosi hüdrogeeliga

30 ml / 1.01 oz
27,92 € 34,90 € −20%
930.66€ / 1000ml
Kogus
Kirjeldus

Luksusliku topeltseerumi koostise tähed on C-vitamiin, roosivesi, muraka- ja pohlaekstrakt ning jojobaõli.

Topeltseerum sisaldab 15% puhast C-vitamiini. C-vitamiin on tugev antioksüdant, mis kaitseb nahka päikese ja keskkonnamõjude eest ning aitab nahal taastuda nende põhjustatud stressist. C-vitamiinil on hea võime helestada nahka, mille tulemusel väheneb vananemismärkide ja pigmendilaikude nähtavus ning nahk muutub säravalt kirkaks. Lisaks ergutab C-vitamiin ka kollageeni tootmist nahas, mis on oluline vananemisilmingute edasilükkamiseks.

Pohla- ja murakaekstraktid on samuti olulised antioksüdandid, mis toetavad naha kaitsevõimet ning parendavad naha üldist seisukorda, tuues esile särava ja värske jume.

Roosi hüdrolaat on tuntud oma niisutava ja rahustava toime poolest. See tasakaalustab naha ph-taset, leevendab ärritusi ning taastab naha elastust.

Topeltseerumi regulaarsel kasutamisel on tulemuseks ühtlasem nahatoon, vähenenud hüperpigmentatsioon, kirgas ja värske jume.

100% looduslikku päritolu koostisosad. 34.25% koostisosadest pärineb mahepõllumajandusest.

COSMOS NATURAL sertifitseeritud Ecocert Greenlife’I poolt vastavalt COSMOS Standardile.

SEE TOODE ON VEGAN.

Toodetud 100% rohelise energiaga.

Kasutamine

Segage 1-2 pumbatäit seerumit peopesas ühtlaseks ning levitage puhtale näole ja kaelale. Sobib kasutamiseks igapäevaselt nii hommikul kui õhtul.

Koostisosad
Aqua, Rosa Damascena Flower Water*, Ascorbic Acid, Isoamyl Laurate, Coco-Caprylate/Caprate, Helianthus Annuus Seed Oil, Oleyl Erucate, Hydrogenated Rapeseed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Glycerin, Pentylene Glycol, Vaccinium Vitis-Idaea Fruit Extract*, Trehalose, Betaine, Sodium PCA, Xanthan Gum, Galactoarabinan, Tocopherol, Rubus Chamaemorus Fruit Extract*, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Sodium Phytate, Alcohol * ingredient from organic farming 100 % natural origin of total. 34.25 % of the total ingredients are from organic farming. COSMOS NATURAL certified by Ecocert Greenlife according to COSMOS Standard. THIS PRODUCT IS VEGAN
Kasutajate hinnangud (10)
Anna oma hinnang
Üks parimaid seerumeid, mida ma kasutanud olen. Pumbaga pudel on kergelt vajutatav, peale esmast loksutamist tuleb täpselt vajalik kogus mõlemat seerumi osa välja ning seda on väga lihtne peale kanda. Juba nädalaga nägi mu nahk kordades parem välja ning hiljutiste aknearmide ümbruses olnud punetus taandus märgatavalt. Nädalaga särav nahk saada on ikka meeletu saavutus. Roos on nii hea koostisosa, kindlasti soovitan proovida.

Sarnased tooted

Menu

Settings

Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Vali riik