Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Blogi otsing

Kõige oodatumad jõulukingid!

Posted on2 Years ago

 .

Jõulud on lähenemas lumetormi kiirusel ja meie siin JOIKis tunneme end nagu agarad päkapikud. Valmistame usinalt kreeme ja küünlaid ning pakime neid teie jaoks. Vahetult jõulude eel kasvab meie toodete müük hüppeliselt sel väga lihtsal põhjusel, et JOIK tooted on ideaalsed kingituseks. Me ei jõua üles lugeda kliente, kes on meile rääkinud, et JOIKi kinkides läheb kingisaaja nägu alati naerule. Seetõttu on meil ka väga palju ärikliente, kes igal aastal töötajaid ja partnereid JOIK toodetega üllatavad. Kindla peale minejad ostavad küünlaid, natuke läbimõeldum kingitus sisaldab ka mõnda head kosmeetikatoodet. Eriti lihtne on aga usaldada meid ja valida kingitus valmis tehtud kinkekarpide seast.

.

Küünlafännide unistus

.

Sel aastal otsustasime kuulda võtta oma kliente ja teha eksklusiivse kinkekarbi just küünlafännidele. Luksuslik kinkekomplekt sisaldab 12 populaarset JOIK Home & Spa küünalt, et tuua rõõmu kogu aastasse. Jaanuarist kuni detsembrini leiab igale kuule sobiva, ajastule või meeleolule vastava küünla. Karbist leiab 12 erisuuruses rapsivahast küünalt: Forever Fresh, Magus uni, Cherie, Nartsiss, Piibeleht, Maasikas ja rabarber, Maasikad ja vahuvein, Metsamarja sorbett, La Boheme, Caffe crema, Õunaglögi ja Oh, kuusepuu. Kui see pole parim kingitus küünlagurmaanile, siis me küll ei tea, mis on.

.

              

.

Täiendust on saanud ka uues kuues sügis-talviste küünalde kollektsioon. Lisaks eelmisel aastal välja toodud värvilistes klaasides jõululõhnalistele küünaldele - Oh,kuusepuu, Vürtsikas jõhvikas, ÕunaglögiPiparkook - on nüüd valikus teisedki külmale ajale sobivad soojendavad lõhnad nagu Kuum šokolaad, Caffe crema, Vanille et noisette, Öö, La BohemeGreip ja mandariin.

Kõige popimad jõululõhnad panime kolmesesse „Lõhnaküünalde talvekollektsioon kinkekomplekti. Kui aga jõululõhnadest juba villand saab, siis suurepärane kingitus on ka „Romantiliste lõhnade küünlatrio“.

.

         

.

Tuba lõhnavaks ja suu magusaks

.

Pühade puhul ühendasime jõud teise toreda eesti kaubamärgiga Chocolala, et tuua teieni kodumaist hõrku käsitööšokolaadi ja imeliselt lõhnavaid küünlaid sisaldavad kinkekomplektid. Esimene neist sisaldab JOIK jõululõhnade triot kolme populaarseima jõuluküünlaga ja Chocolala 9 suussulava käsitöökompvekiga kinkekarpi. Teine on eriti hõrk kooslus Chocolala kuuma šokolaadi pulbrist piparkoogimaitselise šokolaadijoogi valmistamiseks ning JOIK Piparkoogi ja Kuuma šokolaadi küünaldest. Nii võid igal võimalikul moel šokolaadi tarbida - seda süüa, juua ja nuusutada. Me ei tea kedagi, kes ei teaks kedagi, keda selline kingitus ei rõõmustaks.

.

.

                                                                     

..

Parim valik hoolduskosmeetikat

.

Toome teid nüüd šokolaadkoomast tagasi ja pakume häid kingivariante ka kosmeetikasõpradele. Me tunneme oma kliente ja oleme pannud kokku suurepäraste kooslustega kosmeetika kinkekomplektid. Osad neist sisaldavad küünlaid, et tagada tõeline koduspaa elamus, teised aga keskenduvad ainult parimatele looduslikele kosmeetikatoodetele. Karpidesse on valitud omavahel kokkusobivad tooted, mis üksteist kasutades täiustavad. Näiteks roosa greibi kehakoorija koos samalõhnalise kehakreemiga, et nahk oleks puhas, niisutatud ja imeliselt lõhnav. Näopuhastuse kinkekomplekt sisaldab meie kõige populaarsemat puhastustoodet ehk näopuhastusvahtu, ja lisaks meie auhindu võitnud näokoorijat, et puhastusrituaal täielik oleks. Kui nahk vajab juba pisut enam turgutust, siis on hea valik noorendav näohoolduse komplekt, kus naha valmistab ette AHA näotoonik ja hoolitsuse viimistleb noorendav näokreem. Põnevaid valikuid on veelgi, vaata lisa SIIT

.

        

..

Advendikalender 2021

.

Ja muidugi ei saa unustada meie äärmiselt populaarset advendikalendrit, mis kuulub juba kingituste luksusklassi. See Katrin Karu maaliga „Küllus“ ehitud kalender on täis parimaid palasid meie valikust ja sisaldab ka üllatusi. Kalender on täidetud nii JOIK Organic kui Home & Spa sarja populaarseimate toodetega ning sel aastal leiab sealt esmakordselt ka dekoratiivkosmeetikat, mille lisandumist JOIK põhisortimenti on oodata lähitulevikus. Kalendri ostuga tasub aga kiirustada, sest seda on ainult piiratud koguses ja pole sugugi võimatu, et see saab otsa juba enne advendiaja algust.

Advendikalender on ideaalne kingitus nii endale kui lähedasele, et muuta detsembrihommikud luksuslikuks ja põnevaks.

.

        

NB: Kalendrit on saadaval piiratud koguses. Osta advendikalender SIIT

Kõik kinkekomplektid saadaval SIIN

.

Menu

Settings

Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Vali riik