Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Blogi otsing

2021 - keeruline, õpetlik ja erakordne!

Posted on2 Years ago

 .

Aasta algus on ikka eesmärkide seadmise aeg. Kui seda 2021. aasta alguses tehti, siis vaevalt keegi väga suuri ootusi pani, sest eelnev aasta 2020 oli olnud nõnda kummaline ja ootamatusi täis. Ka meie soovisime lihtsalt, et olgu see aasta vaid sutsukese parem kui varem. Ja no oli see alles aasta - keeruline, aga põnev, edukas ja uuendusi täis. Covidist hoolimata läks elu edasi uues normaalsuses. Tõime välja uusi põnevaid tooteid, õppisime selle käigus palju, saime suuri rahvusvahelisi auhindu ja naasime aasta lõpus puhkusel olnud advendikalendriga. Aga vaatame aasta erilisemaid hetki natuke lähemalt.

.

Auhinnasadu

           

.

Päris aasta alguses saime esimesed auhinnauudised. Jaanuaris kuulutati välja ajakirja Anne & Stiil ilulemmikud ning JOIK toodetest tõid võidu koju lausa kolm toodet:

* Isepruunistuv kehakreem sai tunnustatud „Kodumaise ilu“ kategoorias

* Isepruunistuvad tilgad näole toodi esile „Päike ja jume“ kategoorias

* Pehmendav ja deodoriseeriv jalakreem auhinnati „Maniküüri & pediküüri“ kategoorias

* Lisaks pärjati meie partneri ilusalong Sinu silueti „9-etapiline Joik Organic näohooldus“ üheks parimatest iluhoolitsustest.

Veidi hiljem jagas meile tunnustust ajakiri EMA. Nende poolt kokku pandud Ilusa Elu Giid koondas kokku 2021. aasta kõige ägedamad hoolivad ja jätkusuutlikud loojad. EMA valis oma giidi ka JOIKi ning meid esindama kõige erilisema tootena meie Isepruunistuvad tilgad näole.

Märtsi algul kuulutati välja Beauty Shortlist Awards võitjad, mis on maailma suurim sõltumatu nahahooldus- ja ilutoodete konkurss, ja seal said lausa 4 JOIK toodet võidu või mainimise.

Toome võitjad välja kategooriate kaupa:

• PARIM NIISUTAJA (JOINT WINNER) - JOIK Organic Niisutav näokreem meestele

• PARIM ISEPRUUNISTUV TOODE (FINALIST) - JOIK Organic Isepruunistuvad tilgad näole

• TOIMETAJA TUNNUSTATUD VALIK ILUKATEGOORIAS - JOIK Organic Käte ja jalgade süvahooldav palsam ja JOIK Organic Isepruunistuv kehakreem Keskmine

Ja siis saabus meie esimene peavõit välismaalt! Esitasime tooted ka rahvusvahelisele konkursile Global Beauty Awards ja jõudsime nelja tootega finaali ehk sadadest valikutest 20 parima hulka kategooriates:

• Best New Natural Product: JOIK Organic Isepruunistuv kehakreem Keskmine

• Best New Organic Product: JOIK Organic Isepruunistuvad tilgad näole

• Best New Hand and Nail Product: JOIK Organic Niisutav küüneõli

• Best New Natural Face Product: JOIK Organic Kirgastav ja kooriv AHA näomask

Maikuus saime teada rõõmsa uudise, et Isepruunistuvad tilgad näole saavutasid prestiižikas mahetoodete kategoorias peavõidu.

.

Uuenenud puidust lõhnakuulid

.

2021. aastal saatsime pensionile meie plastist lõhnapärlid. Need lõhnastatud, tekstiilkotikesse pakitud plastkuulikesed olid ääretult populaarsed ja lõhnastasid 10 aasta jooksul paljusid autosid, kappe ja garderoobe. Meie aga olime ammu pead murdnud, kuidas muuta populaarne toode loodussõbralikumaks ning jätkusuutlikumaks. Pika tootearenduse käigus jõudsime lõpuks puidust kuulikesteni. Need näevad imekenad ja luksuslikud välja, neid saab hiljem uuesti lõhnastada ja on valminud looduslikust puidust. Meie õnneks leidsime ka ühe toreda kodumaise puidutöötlusfirma, kes teeb meile kuulikesi puidujääkidest, mis muidu läheksid ära viskamisele. Väärindame puidujääke! Samuti väheneb oluliselt ökoloogiline jalajälg, sest transporditeekond lüheneb peaaegu olematuks. 2022 aasta alguses on plaanis välja tuua ka täitetoode, millega kuulikesi kodus uuesti lõhnastada. 

Küünlad rapsivahast ja värvilistes klaasides

.

Kevade algus tõi endaga mitu head uudist. Esimene neist oli uus helge ja kollane nartsissilõhnaline küünal. Autentse nartsissilõhnaga küünal lõhnab nagu päikseline kevad. Koos uue küünlaga võtsime vastu otsuse hakata lõhnaküünlaid valmistama sojavaha asemel rapsivahast. Sojavahal on palju häid omadusi, aga ühest asjast ei saanud me kuidagi ümber - vaha tuli meieni kaugelt Ameerikast ning see näris aastaid meie hinge. Kuidas vähendada pika transpordimaa tõttu tekkivat jalajälge? Aastate jooksul erinevate looduslike vahade valik laienes ja nii hakkasime ka meie katsetama teisi taimseid vahasid. Viimastel aastatel on ka Euroopa toorainetootjad hakanud otsima võimalusi kuidas kasutada siinset kohalikku toorainet ning siin tulebki mängu raps – Euroopas, ka Eestis, laialdaselt kasvatatav taim. Katsetuste käigus avastasime rapsivahal palju häid omadusi, mis teevad temast veelgi parema küünlavaha, kui seda on sojavaha. Kuigi paljud omadused on sojaga sarnased – pikk ja puhas põlemine, lihtne puhastamine – siis mõned asjad on paremadki. Näiteks on tema lõhna eritamisvõime parem ning vaha väljanägemine on siidisem ja siledam. Lisaks on rapsivaha GMO-vaba, bioloogiliselt lagunev, vegani-sõbralik ning keskkonnasõbralik, kuna raps pole monokultuur.

 

              

.

Aasta jooksul läksime järk-järgult täielikult üle rapsivahele. Niisamuti kolisid kõik meie küünlad uutesse värvilistesse klaasidesse. Kui enne oli küünlavaha ise värviline, siis nüüd klaasid. Värvilised küünlad jaotuvad nüüd kevad-, suve-, sügis- ja talvekollektsioonidesse, et igal hooajal oma lemmikud leida.

..

Roosa lindi kuu ja heategevuse toetamine

.

JOIK on aastate jooksul toetanud erinevaid heategevusprojekte. Meie peamiseks fookuseks on naiste ja lastega seotud heategevusprogrammid. Kuna üle 90% meie klientidest on naised, on ka rinnavähk meie jaoks südamelähedane teema ning oleme varem andnud oma panuse Eesti Vähiliidule rinnavähiga võitlemiseks. 2021. aasta mais osalesime oma toodetega roosa lindi kampaanias, mille mõte on tõmmata tähelepanu sellele haigusele, vähi varasele avastamisele ja et naised jõuaks kontrolli enne kui on hilja. Roosa lindi märgise said külge neli meie „roosat“ JOIK Home & Spa vaarika bon-bon sarja toodet ja iga maikuus müüdud toote pealt annetasime meie 50 senti Eesti Vähiliidule. Kokku kogunes kuu jooksul 600 eurot toetusraha. Osaleme kampaanias kindlasti ka aastal 2022 ja loodame koos teie abiga toetussummat suurendada!

.

.

Looduslikud päikesekaitsetooted

.

Suve hakul otsustasime, et meie kliendid vajavad turvalist, tõhusat ja täiesti looduslikku kaitset päikese eest. Tõime välja oma päikesekaitse toodete sarja. JOIK päikesekaitse tooted sisaldavad looduslikku päritolu mineraalseid filtreid ning loovad nahale läbipaistva kaitsekihi UVA ja UVB kiirguse eest. Lõhnavabad ja kiirelt imenduvad tooted on õrnad, aga tagavad tõhusa kaitse päikese kahjuliku mõju eest. Tootes kasutatud mitte-nano tsinkoksiid on ohutu veekogude ökosüsteemidele. Tooted said suurepärased ja saime kiirelt nende eest palju kiita - kiideti looduslikku koostist, seda, kui kiirelt toode naha sisse imendub ja et ei jäta nahale valget kihti, mis sageli tsinki sisalduvate toodetega juhtub.

     

Kõik tundus liiga hea, et olla tõsi. Aga, tegijal ikka juhtub. Juhtus ka meil. Päikesekaitse toodete esimese partiiga ilmnes tootel pikaajalisel seismisel probleem toote kihistumisega ehk lihtsamalt öeldes - vedelik tõusis pinnale. Mitte kuidagi ei olnud meil võimalik seda viga toodet poodidesse saates avastada. Samuti ei ilmnenud viga toodetel, mida asuti kohe kasutama, seega paljud said päikesekaitsekreeme rahulikult ja rõõmsalt tarvitada. Muidugi kutsusime vigase partii tooted poest tagasi, tegime omapoolsed korrektuurid ja peagi paiskasime välja täiustatud toote. Kui aga sina, kes sa seda praegu loed, olid üks neist, kes sai praakpartii toote, siis pöördu meie poole ja anname sulle uue toote asemele!

.

Advendikalender on tagasi

.

.

Aastal 2020 olime kindlad, et advendikalendri kontseptsioon oli end ammendanud ja olime otsustanud jätkata ilma kalendrita. Kuid tohutu pettunud klientide hord sundis meid siiski oma otsuse üle järele mõtlema ning 2021. aasta lõpus naasis advendikalender paremana kui eales varem. Esimest korda jõudis advendikalendri kaanele maalikunstniku teos. Täpsemalt Eesti maalikunstniku Katrin Karu maalitud teos nimega „Küllus“. Abu Dhabis loodud ja sealsest tuledesärast ning küllusest inspireeritud maal toob soojust ja valgust põhjamaisesse pimedasse ent pidulikku pühadeaega. Kalendris olid peidus parimad palad JOIK Organic ja Home & Spa sarjade valikust, sekka ainult kalendri jaoks loodud tooteid, mida meie tavavalikust ei leia. Suurima üllatusena olid seal aga uudised tulevikust ehk esimesed dekoratiivkosmeetika tooted, mille lisandumist JOIK põhisortimenti võib oodata aastal 2022. Võib ilma liialdamata öelda, et advendikalendrit saatis tohutu menu. Kas me sellega aga ka uuel aastal jätkame, selle jätame esialgu saladuseks.

.

Aitäh, 2021 ja tere tulemast, 2022

.

Kokkuvõtvalt oli see üks põnev ja õpetlik aasta. Suuri ootusi me sellele ei pannud, aga saime oodatust palju rohkem. Aitäh kõigile meie klientidele ja koostööpartneritele, kes meiega olid. Aitäh kõigi tellimuste, toetavate sõnade, heade arvustuste, kommentaaride, laikide ja jagamiste eest. Tänu teile saame taas korrata eelmise aasta sõnu: me mitte ainult ei elanud seda aastat üle, vaid sellest sai meie aegade edukaim aasta. Sellise noodi pealt on tõeliselt hea tunne alustada aastat 2022!

.

Toome teieni meie 2021. aastal enimmüüdud toodete valiku. Siit leiab nii JOIK Organic kui Home & Spa sarjade lemmikud. Meil on suur rõõm pakkuda 21 parimat toodet teile 21% soodsamalt kuni 21. jaanuarini.

VAATA SIIT

.

Menu

Settings

Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Vali riik