Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Blogi otsing

JOIK Organic Beauty - HOOLDAV MEIK ON KOHAL!

Posted on1 Year ago

 .

Aasta siis oli 2020 ja JOIK Organic sari oli aasta aega müügil olnud ning klientide südamed võitnud, kui hakkasime vaikselt mõtlema meigisarja loomisele. Kui nahk on süvitsi poputatud looduslike sertifitseeritud toodetega, siis miks ei võiks dekoratiivkosmeetika sama pakkuda. Looduskosmeetika on maailmas ja ka Eesti jätkuvalt tugevas kasvutrendis, aga kui hakata ringi vaatama, siis sertifitseeritud looduslikke meigisarju peab poeriiulitelt tikutulega taga ajama.

Võtsime eesmärgiks luua läbimõeldud kapselkollektsiooni, kus iga toode oleks sobiv igapäevaseks kasutamiseks, täidaks võimalusel mitut funktsiooni ning võimaldaks teha nii kerge päevameigi kui ka tugevama õhtumeigi kõigest paari tootega. Märksõnad, millest juhindusime: looduslik, sertifitseeritud, hooldav, mitmeotstarbeline, buildable, igale eale sobiv, loomuliku ilu esiletoomine, glamuur loodusest, less is more.

Pea kaks pikka aastat tegelesime tootearendusega, testisime ja katsetasime lugematul arvul eri toodete prototüüpe. 2021. aasta lõpus panime esimesed meigitooted advendikalendrisse klientidele proovimiseks ja saime väga head tagasisidet ning ohtralt küsimusi, millal meigisari müügile tuleb. Nüüd, 2022. aasta kevadel, on see aeg viimaks käes.

.            

.     


JOIK Organic Beauty sünd

.

Oleme valmis saanud loodusliku, sertifitseeritud ja vegan-sõbraliku dekoratiivkosmeetika tootesarja JOIK Organic Beauty. Läbimõeldud kapselkollektsioonist leiab mitmeotstarbelised tooted täiusliku nahasõbraliku meigi tegemiseks. Siidiselt kumav jumestuskreem viimistleb nahapinna ja tagab särava jume, kolm-ühes meigipulk sobib nii põskedele, huultele kui silmalaugudele, valgustpeegeldav ja päikesekuma meigipulk aitavad näole kontuuri luua ning tooniv ja hooldav huuleõli annab kauni läike ning läbikumava värvitooni. Kõik sarja tooted sisaldavad looduslikke hooldavaid aktiivaineid ning tooni annavad lisaks mineraalidele muuhulgas redis ja kartul.

.

    

.

Hooldav buildable meik

.

Meie jaoks oli esmatähtis luua tooted, mis on nahale head. Samas aitab  uus sari kummutada müüti, et looduskosmeetikaga ei saavuta glamuurset tulemust. See võis ehk tõsi olla nii umbes 10 aastat tagasi, enam aga mitte. Looduslikud pigmendid tagavad imehea katvuse ja teevad toodete pealekandmise lihtsaks. Märksõna, millest juhindusime, oli buildable meik ehk ise „ehitad“, kui tugevat meiki soovid. Tahad loomulikku meiki ja eelkõige rõhutada oma loomulikku ilu - meie tooted on selleks ideaalsed. Tahad tugevamat õhtumeiki - kasuta sama toodet rohkem või kanna peale teiste tarvikutega.

.

.

Näiteks on meie jumestuskreem keskmise katvusega, aga tugevama katvuse saavutamiseks võib seda peale kanda kaks kihti või kasutada peale kandmiseks näppude asemel meigišvammi või pintslit. Põsele võid puna tõmmata õrna triibu ja selle pintsliga hajutada, aga võid ka pulga abil julgemaid jooni luua. Imeline on ka see, et soovi korral võid päeva jooksul meiki lisada, kartmata, et see nahale koormav oleks.

Naha heaolu on esmatähtis, seega ei maksa alahinnata looduslike aktiivainete kasulikku mõju nahale. Jumestuskreemis sisalduvad Hiina sidrunväändiku ekstrakt ning mahetoodetud argaaniaõli niisutavad, pinguldavad ning aitavad taastada naha elastsust. Looduslikku päritolu mineraalid ühtlustavad nahapinna, peidavad iluvead ning kirgastavad nahka. Kreemis sisalduvad hüaloroonhapped on üks tõhusamaid aineid, mis aitab nahka niisutada, säilitada naha niiskustaset ning nahaaluse koe elastsust. Hüaluroonhape on ka tõhus antioksüdant ning omab põletikuvastast toimet. Seetõttu sobib hüaluroonhape igale nahatüübile ning on kasuliku toimega nii kuivale ja vananevale kui ka probleemsele ja aknele kalduvale nahale.

.

Vähem tooteid, lihtsam elu

.

Teine tähtis aspekt arendusprotsessis oli luua jätkusuutlikud, mitmeti kasutavad tooted, et vähendada kasutatavate kosmeetikatoodete hulka. See on parem keskkonnale ja nii on ka kosmeetikakotis vähem kasutut müra. Meie sarjast leiab tooted, mida kasutada igapäevaselt ja mitmel eri otstarbel. Kõige mitmekülgsem toode on kindlasti kreemjas kolm-ühes meigipulk, millega saab tooni anda põskedele, huultele ja ka silmalaugudele. Huulte jumestuse võid viimistleda meelepärast tooni hooldava huuleõliga. Rikkalikult toitev metsiku mango võie  ja mahetoodetud jojobaõli pehmendavad ning hooldavad huuli, looduslikku päritolu mineraalid ja taimsed värvid annavad huultele kauni läike ja pilkupüüdva värvitooni ilma ebameeldiva kleepuva tundeta.

Näokontuuride paremini esile toomisel tulevad appi valgustpeegeldav ja päikesekuma pulk. Kreemjas nahka sulanduv meigipulk annab loomulikult helendava kuma piirkondadele, mida soovid rõhutada. Highlighterit kanna kulmuluule, põsesarnade kohale, silma sisenurka, nina keskjoonele, laubale, lõuale. Bronzer annab nahale loomuliku päikese poolt puudutatud jume ja seda võid kanda põsesarnadele, meelekohtadele, juuksepiirile, lõuakontuurile, silmalaugudele. Mõlemat pulka saab hajutada nii sõrmede kui meigipintsliga.

.

Meik pole ju tegelikult midagi keerulist - vaja läheb meigipõhja, pisut värvi näkku ja kontuuride rõhutamist, et oma loomulik ilu parimal moel esile tuua. JOIK Organic Beauty toodetega on see lihtsamast lihtsam. Rõõmusta oma nahka loodusliku ja hooldava jumestusega. 

.

Leia meie uued JOIK Organic Beauty meigitooted SIIT

.

Vaata videost kuidas meikar Gloria Eliisabet Reinaru uusi JOIK tooteid kasutada soovitab!

.

.

Menu

Settings

Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Vali riik