Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Blogi otsing

Fookuses: meigipõhi

Posted on1 Year ago

 .

Kevadel tõime välja oma uue hooldava meigisarja. Kuum suvi on nüüd seljataga, pidude hooaeg ukse ees, seega on aeg rääkida lähemalt meigipõhjast ja meie uutest siidiselt kumavatest jumestuskreemidest.


Hooldav meik

.

Meigisarja luues oli meie jaoks esmatähtis luua tooted, mis on nahale head. Eriti oluline on see jumestuskreemi puhul, sest nagu sõna isegi viitab, on tegu kreemiga, mida igapäevaselt oma nahale kanname ja mis imendub ka naha sisse. Naha heaolu on esmatähtis, seega ei maksa alahinnata looduslike aktiivainete kasulikku mõju nahale. Jumestuskreemis sisalduvad hüaluroonhapped, Hiina sidrunväändiku ekstrakt ning mahetoodetud argaaniaõli niisutavad, pinguldavad ning aitavad taastada naha elastsust. Looduslikku päritolu mineraalid ühtlustavad nahapinna, peidavad iluvead ning kirgastavad nahka.

.

.

Kihiti pealekantav jumestus

.

Teine märksõna, millest juhindusime oli loomulikkus. JOIK jumestuskreemid on kerge koostise ja keskmise katvusega, kihiti peale kantavad ning sulanduvad ühtlaselt nahka, viimistledes nahapinda ja andes nahale siidise kuma ning loomulikult särava veatu jume.

Mida tähendab keskmise katvusega ja kihiti peale kantav? Lihtsalt öeldes oli meie eesmärk luua toode, millega on võimalik teha igapäevane väga loomulik meik, mille puhul ei saa arugi, et olete meigitud, näete lihtsalt äärmiselt värske välja. Kui aga on soov saada tugevam ja katvam meik, võib jumestuskreemi kanda peale veel ühe kihi või kasutada pealekandmiseks näppude asemel meigišvammi või pintslit ning kanda korraga rohkem toodet nahale. Tänu oma kergele koostisele, mis ei ummista poore, võib jumestuskreemi vajadusel ka päeva jooksul lisada.

.

.

Täiuslik jumestus vähese vaevaga

.

- Enne meigi tegemist soovitame kanda nahale igapäevaselt kasutatavat päevakreemi ning lasta sellel imenduda. Kasutajakogemus näitab, et kui tegu pole väga kuiva nahaga, siis eriti suvisel ajal saab meigikreemi kanda ka otse puhtale nahale, sest niisutavaid aineid on kreemis omajagu.

- Kui soovid, võid meigikreemi all kasutada primerit, aga kuna rõhume loomulikkusele, siis otsene vajadus selleks puudub. Valgustpeegeldavad looduslikud mineraalid aitavad ise nahka ühtlustada, väiksemaid iluvigu peita, peened kortsud vähem nähtavaks muuta ja tagavad värske ning särava siidiselt kumava jume.

- JOIK meigikreem ei vaja puudriga kinnitamist. Soovitame hoopis kotti kaasa visata meie matistavad näopaberid, millega päeva jooksul nahka tupsutada, et liigne rasu eemaldada. Kui aga siiski tahate puudrit kasutada, siis soovitame mineraalpuudrit.

.

.

Kasutajad kiidavad

.

Kuigi jumestuskreemid pole veel kaua turul olnud ja vahele jäi kuum suvi, mil inimesed end vähem meigivad, oleme saanud palju head tagasisidet.

Kati: „Mul pole kunagi olnud jumestuskreemi, mis lihtsalt sobib mu nahaga ideaalselt. See imendub nii hästi ja ei jäta mingeid rante ja see kerge valgustpeegeldav efekt. Nii loomulik ja samas nii pidulik lõpptulemus.“

Liina: „Olen tavaliselt harjunud kasutama tugevamat meigipõhja, aga suvel avastasin enda jaoks JOIK uued meigikreemid. Kasutan almond tooni kreemi igapäevaseks meigiks ning oma punastele põskedel kannan toodet 2 kihti. Nahk jääb kaunis ja särav.“

Krista: „Hea toode minusugusele kiirustavale inimesele. Kannan selle kiirelt sõrmede abil peale ja imendub ilusti nahka, tulemus on väga loomulik. Samas teeb suure vahe sisse ja miskipärast kuulen rohkem selliseid komplimente, nagu „sa täna nii särav.“

.

.

.

Hea nipp 1: JOIK jumestuskreemis sisalduvad valgustpeegeldavad mineraalid loovad eriti hea efekti fotodel, kus nahk tundub puhanud ja terve.

Hea nipp 2: kui nahk kaldub punetusele, kanna 1 kiht jumestuskreemi üle kogu näo ning lisa teine kiht kreemi põskedele ja ninale.

Hea nipp 3: JOIK jumestuskreem ei vaja puudriga kinnitamist, kui soovite seda siiski teha, soovitame selleks mineraalpuudrit.

.

Valikus on 5 erinevat tooni

     

.

.

Kõik jumestuskreemid hetkel -20%, vali oma toon SIIT

.

Menu

Settings

Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Vali riik