Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Blogi otsing

2022. aasta sügis-talvised meigitrendid

Posted on1 Year ago

 .

Lugesime läbi mitmeid kodumaiseid ja rahvusvahelisi artikleid ja panime kõrva taha meigitrendid, mis mingil kujul vähemalt kahes-kolmes artiklist esile toodi ja valjemini kõlama jäid. Pärast põhjalikku analüüsi ja refereerimist on selgeks saanud selle sügis-talve kõige popimad meigitrendid, milliste seast igaüks endale sobiva võiks leida, sest trendid ulatuvad vaevumärgatavast meigist kuni väga julgete lahendusteni. Pole absoluutselt juhus, et pidasime neid trende silmas ka oma meigikollektsiooni luues ja täiendades ning seega on kõiki neid trende võimalik luua JOIK Organic Beauty meigitooteid kasutades.

.

Vaevumärgatav meigipõhi

.

Mõned kutsuvad seda puhtaks, teised vaevumärgatavaks (barely there), kolmandad loomulikuks meigiks. Fookuses on siinkohal meigipõhi, mis peaks olema vähese või keskmise katvusega, et oma nahk saaks särada. See trend on sel hooajal esindatud nii punasel vaibal kui Tiktokis, kus seda esitletakse eelkõige teemaviitega #cleangirlmakeup. Tulemuse saavutamiseks peaks kasutama kihiti peale kantavat, mitte täielikult katvat niisutavate omadustega jumestuskreemi.

Proovi JOIK Organic Beauty siidiselt kumavat jumestuskreemi, mis on keskmise katvusega, kihiti peale kantav ja lisab nahale kerge valgustpeegeldava kuma. Ideaalse tooni leidmiseks võid ka kahte eri tooni jumestuskreemi omavahel kokku segada. Eriti hea, et kreemis sisalduvad hüaloroonhapped, Hiina sidrunväändiku ekstrakt ning mahetoodetud argaaniaõli niisutavad ja pinguldavad nahka.

.

     

..

Punastame julgelt ehk fookus põsepunale

.

Põsepuna on siin, et jääda ja julgemalt kui iial varem. Soovitatakse keskmiselt julgemaid värvilahendusi põskedel, kõige enam mängitakse aga põsepuna asukohaga näol. Seega, vali veidi roosam või punakam toon, kui oled ehk harjunud ja kanna põsepuna põskedest põsesarnadeni. Kui julged, siis isegi kuni silmanurgani ja pisut ka ninajoonele, sest väga moodne on just over-blushing ehk liiga palju põsepuna, et saavutada eriti värske välimus. Sel aastal ei pea põsepunaga end tagasi hoidma. Kes tahab loomulikumat tulemust, võib kanda erksama tooniga kreemjat põsepuna nahale enne jumestuskreemi kasutamist.

             

.               

.

Proovi näiteks JOIK Organic Beauty 3in1 meigipulka toonis Blushing pink. Tõmba julgemaid jooni näole otse pulgaga ja hajuta meelepärastesse piirkondadesse meigipintsliga. Eriti mugav, et sama pulka võid kasutada ka huultel ja silmalaugudel. Mõnusalt kreemine tekstuur sulandub ilusasti naha sisse.

.

Huuled lopsakalt läikima

.

Huulte osas paistab silma kaks läbivat trendi: esiteks mitte täielikult värvitud huuled (lip stain, lip tint), mille puhul huulevärvi võib tupsutada ainult huule keskosasse, et saavutada värvilise pulgakommi söömise järgse kergelt värvunud huule efekt; teiseks on tagasi huuleläige. Olgu siis vaevumärgatavatest nahavärvi (nude) toonidest kuni julgemate värvideni. Huuleläige olgu aga kindlasti niisutava efektiga, sest tänapäeva maailmas ei tohi naha heaolu kosmeetika tõttu kannatada.

Saad neid kahte trendi ka kombineerida, kasutades näiteks JOIK Organic Beauty 3in1 meigipulka toonis Blushing pink ja kandes peale niisutavat ja läbikumavat JOIK Organic Beauty huuleõli kas toonis Nearly Nude või Pastel pink.

.

        

Julged värvid silmadel

.

Kui huuled on sel hooajal pigem loomulikud, siis silmadega võib hullu panna. Lisaks särale ja metallikule võiks silmavärv olla sel hooajal tõeliselt julge – see võib olla roheline, isegi punane, aga kõige suurema comebacki on teinud sinine lauvärv, mis viimati oli moes 20 aastat tagasi nullindatel. Lauvärvi hajutamisega ei pea vaeva nägema, tõmba julged värvilised jooned silmadele ning viimistle silmameik ripsmetušiga või lisa tugevama õhtumeigi puhul ka lainerijoon.

JOIK Organic beauty uued kauapüsivad vedelad silmavärvid on selle tulemuse saavutamiseks ideaalsed. Tõeliselt tugeva pigmendiga metalse läikega silmavärvid püsivad hästi peal, ei kogune vagudesse ja erinevaid toone kombineerides saab luua lausa põnevat fantaasiameiki. Seitsme tooni seast leiab igaüks endale sobiva, aga trendi silmas pidades soovitame kindlasti proovida rohelist ja sinist värvi.

               

.

.Valetedretähnid

Kui loomulik meigipõhi pole sinu teema ja eelistad täielikku katvust, siis peab näo elavamaks muutma muude nippidega. Lisaks juba eelmainitud ohtrale põsepunale ja kontuurimisele võivad julgemad endale näole maalida valetedretähnid.

Tedretähnide joonistamiseks kasuta JOIK Organic Beauty uut pehmet pruuni silmapliiatsit või vali kas heledama või tumedama kulmupliiatsi seast endale meelepärane toon. Sama hooga saad siis ka kulmud viimistleda.

Refereeritud artiklid:

https://www.harpersbazaar.com/beauty/makeup/g38484545/2022-makeup-trends/

https://www.goodhousekeeping.com/beauty/makeup/a39284371/makeup-trends-2022/

https://www.cosmopolitan.com/style-beauty/beauty/g41199042/winter-2022-makeup-trends/

https://www.whowhatwear.co.uk/autumn-winter-2022-makeup-trends/slide29

https://tradehouse.ee/inspiration/top10ilutrendi

.

Soeta oma lemmik toon  SIIT

.

Menu

Settings

Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Vali riik