Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Blogi otsing

2022 – raskuste kiuste…

Posted on1 Year ago

 .

Saame jälle ühele aastale joone alla tõmmata, kokkuvõtteid teha ja uusi eesmärke seada.

Kui eelmisel aastal ootasime ja lootsime, et pärast kahte keerulist covidi-aastat tuleb 2022 lõpuks ometi helgem ja rõõmsam, siis  nii siiski ei läinud. Tuli hoopis sõda Ukrainas ja energiakriis, mis tõid kaasa majanduslanguse ja panid põntsu nii meie toodete ostjale kui ka meile tootjana. Aga ega elu siiski seisma ei jäänud, kogu selle segaduse sees tulime välja täiesti uue meigisarjaga, tegime suuri samme jätkusuutlikkuse teel, toetasime Ukrainat ja teisi heategevusi ning üllatasime aasta lõpus toreda advendikalendriga. Aga selleks, et kõik ausalt ära rääkida, alustame algusest. 

.

.

Sammud jätkusuutlikkuse poole

.

Aasta alguses astusime taas väikseid, aga tähendusrikkaid samme suurema jätkusuutlikkuse poole. Tõime puidust lõhnakuulidele välja täitepakendid nende taaslõhnastamiseks, et jääkpuidust valminud kuulid leiaks kodudes veel pikemalt kasutust. Samuti kolis kodulõhnastajate täide suuremasse klaaspudelisse ning sellega saab nüüd täita 2 kodulõhnastajat ning kindlalt suletav klaaspudel tagab lõhna ideaalse püsimise.

.

          

.

Veebruaris korjasime koostööpartnerite abiga tagasi oma küünlaklaase, et nendesse uued küünlad valada. Tagastuspunkte oli rohkem kui kunagi varem ning seda peegeldasid ka tulemused.

Taolisi samme jätkusuutlikkuse poole teeme kindlasti ka aastal 2023, sest see on üks JOIK põhiväärtustest.

.

Keerulised ajad ja heategevus

.

Veebruari lõpus algas Ukrainas sõda ja pööras kõik senised plaanid pea peale. Keegi ei võinud teada, mida see täpsemalt tähendab meile nii julgeoleku kui majanduslikus mõttes. Üks oli aga selge, Ukraina vajas koheselt toetust. Nii läks 20% kogu meie märtsikuu veebipoe tulust annetuseks Ukraina toetuseks ning toetamist jätkasime kogu aasta jooksul. Samas ei unustanud me ära kohalikku heategevust ning toimus juba traditsiooniks saanud „roosa mai“ kampaania, mille raames annetame kuu jooksul meie vaarika bon-bon sarja toodete müügilt teatud osa Eesti vähiliidule, toetamaks kaasaegse mammograafiabussi ostmist ja sisustamist. 

.

          

.

Suured uudised - JOIK meigisari

.

Mais tõime välja dekoratiivkosmeetika sarja – JOIK Organic Beauty. Pea kaks pikka aastat tegelesime tootearendusega, testisime ja katsetasime lugematul arvul eri toodete prototüüpe. 2021. aasta lõpus panime esimesed meigitooted advendikalendrisse klientidele proovimiseks ja saime väga head tagasisidet. Võtsime eesmärgiks luua läbimõeldud kapselkollektsiooni, kus iga toode oleks sobiv igapäevaseks kasutamiseks, täidaks võimalusel mitut funktsiooni ning võimaldaks teha nii kerge päevameigi kui ka tugevama õhtumeigi kõigest paari tootega.

.

.

Kevadel tulime välja siidiselt kumavate jumestuskreemide, kolm-ühes meigipulkade, valgustpeegeldava ja päikesekuma meigipulga ning toonivate ja hooldavate huuleõlidega. Sügisel, enne suuremat pidude hooaega, lisandusid sarja kauapüsivad vedelad lauvärvid ning pigmendirikkad ja pehmed silma- ja kulmupliiatsid. Kõik sarja tooted sisaldavad looduslikke hooldavaid aktiivaineid ning tooni annavad lisaks mineraalidele muuhulgas redis ja kartul. JOIK Organic Beauty sari on saanud tohutult positiivse vastukaja osaliseks ja leidnud juba oma suured fännid. 

.

Ilus suvi ja ettevalmistused jõuluks

.

Hoolimata Ukrainas toimuvast õudusest ja eesootavast raskest talvest energiakriisiga, oli suvi üle ootuste ilus ja kosmeetikatoodete ostmine ei tulnud paljudele meeldegi, meie aga toimetasime vaikselt oma asjadega edasi ja tõime välja uuenenud pakendis kätevahud koos kahe uue lõhnaga.

.

     

.

Samuti valmistusime juba jõuluks ning tegelesime salamahti advendikalendri ning uute kinkekarpidega. Sel aastal uuenesid nii meie oma kinkekarbid kui lisasime valikusse terve rea „JOIK + sõbrad“ kinkekomplekte, et klientidele pakutavat valikut põnevamaks teha. Juba varem meie sõber olnud Chocolalale lisandusid Artisan Honey, Coffee People ja Chaga Health tooted. 

.

Advendikalender koostöös Karl Korsariga

.

Advendikalendri kunstnikuks valisime 2022. aastal Eesti tekstiili- ja moedisaineri Karl Korsari, kelle julge ja fantaasiaküllane värvidemäng toob erksust ja elevust pimedasse pühadeaega. Advendikalender ise peitis endas, nagu kombeks saanud, 24 imelist kingitust. Seekord tooteid nii  JOIK Organic, JOIK Home & Spa kui JOIK Organic Beauty sarjadest. Valikus oli nii reisi- kui täissuuruses tooteid ja põnevaid seninägemata uudistooteid.

          

.

Aasta lemmiktooted

.

Meil on suur rõõm tuua teieni aasta 2022 enimmüünud JOIK toodete TOP22 ja pakkuda neid teile kuni 22. jaanuarini 22% soodsamalt. Valikus on suurepärased kosmeetikatooted, klientide lemmikküünlad ja kodulõhnastajad.

Vaata meie popimaid tooteid SIIT

.

Menu

Settings

Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Vali riik