Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Blogi otsing

Auhinnasadu JOIK meigitoodetele!

Posted on1 Year ago

 .

Natuke vähem kui aasta aega tagasi – 2022. aasta maikuus – tõime esimese Eesti tootjana välja läbimõeldud ja uuendusliku meigisarja JOIK Organic Beauty. Meie eesmärk oli luua looduslik, sertifitseeritud ja vegan-sõbralik dekoratiivkosmeetika tootesari, milles oleks mitut otstarvet täitvad tooted täiusliku nahasõbraliku meigi tegemiseks. Endalegi üllatuseks avastasime, et kuigi looduskosmeetika on maailmas ja ka Eesti jätkuvalt tugevas kasvutrendis, siis kui hakata ringi vaatama, polegi sertifitseeritud looduslikke meigisarju kuigi palju. Ega ei jäänudki muud üle, kui see ise valmis teha.

 

Jälgi trende ja enneta neid

Meigisarja luues võtsime arvesse meigimaailmas levivaid trende, proovides olla nendega järje peal või isegi sammukese ees. Nii jõudsid kollektsiooni mitmed tooted pulga kujul, sest maailmas lööb laineid cream cosmetics ja stick cosmetics trend. Samuti oli meile oluline luua tooted, mis täidavad mitut rolli, seda nii kasutusmugavuse kui tooteomaduste poolest. Meil on pikk kogemus hooldustoodetega, seega oli täiesti enesestmõistetav, et meie meigitooted täidaks ka hooldavat funktsiooni. Meik ei tohi nahka koormata.

Nii valmis kollektsioon, kus siidiselt kumav jumestuskreem viimistleb nahapinna ja tagab särava jume, pakkudes samal ajal niisutust; kolm-ühes meigipulk sobib nii põskedele, huultele kui silmalaugudele, valgustpeegeldav ja päikesekuma meigipulk aitavad näole kontuuri luua ning tooniv ja hooldav huuleõli annab kauni läike ning läbikumava värvitooni. Sügisel lisasime valikusse kauapüsivad vedelad lauvärvid ning pehmed ja pigmendirikkad silma- ja kulmupliiatsid. Metalsed ja julged lauvärvid sobivad nii kergeks päevameigiks kui dramaatiliseks õhtuseks look’iks. Kõik sarja tooted sisaldavad looduslikke hooldavaid aktiivaineid ning tooni annavad lisaks mineraalidele muuhulgas redis ja kartul.

.

 

Hea toode toob klientide kiituse

.

Positiivseid hinnanguid toodetele ei pidanud kaua ootama. Kiitust jagus nii klientide kui tuntud mõjuisikute poolt. Toome siinkohal välja ainult väga väikse valiku kiitvaid arvustusi meie meigitoodetele:

„Suve parim meigiinvesteering JOIK Organic Beauty meigipulk, millega saab lisada palgeile jumet, tupsutada silmalaugudele õhetust ning lisaks ka huuled toonitud.“

Ajakirja Anne & stiil ilutoimetaja Karolin Kuusik.

„Mega ilusad toonid! Lauvärvi käelt maha pühkides ei läinud see üldse laiali. Alles veega tuli kergesti maha, väga super. Ma väga fännan JOIK tooteid.“

Laulja Helen Adamson JOIK uute kauapüsivaid lauvärve kommenteerides

„Minu lemmik toode on JOIK blush (3in1 meigipulk).“

Laulja ja meigikunstnik Sissi Benita küsimuse peale, mis on tema must-have ilutoode

“Vedelate lauvärvide pigment on lihtsalt nii uskumatu – tõeline õhtu staar!”

Meigientusiast ja suunamudija Barbara Kärtner vedela lauvärvi kohta.

.

               

Instagram Story ekraanitõmmised
.

„Mina olen see inimene, kes ei oska kasutada silmalainerit. Sestap otsin ma seda õiget, pehmet, aga samas piisavalt intensiivset silmapliiatsit. Julgen väita, et selles tootes on kõik optimaalsel tasemel. Kerge peale kanda, jääb ilus ja tugev. Parim must silmapliiats siiamaani.“

Autor ja ajakirjanik Manona Paris silmapliiatsi kohta

„Ilus loomulik toon, mis annab kevadiselt kahvatule nahale kerge jume ja värskuse. Lemmiktulemus on põsesarnadel, aga olen avastanud, et tõesti sobib ka silmalaugudele. Kiiretel hommikutel eriti hea abimees, mugav ja multifunktsionaalne.“

JOIK klient Pille-Mai 3in1 meigipulga kohta

„Huuleõli muudab huuled mõnusalt pehmeks ja kaunilt säravaks! Meeldib, et värv ei ole liiga intensiivne, pigem kaunilt läbikumav. Suurepärane toode!“

JOIK klient Kristel hooldava huuleõli kohta

„Super toode! Lihtne kasutada, püsib kaua peal ega lähe laiali. Meigi eemaldamisel ei pea silmi meigieemaldajaga tugevalt hõõruma, kuna toode tuleb kergelt maha. Tootes olev sädelus püsib kenasti paigal ja ei ole ohtu, et pikemal kandmisel võib terve nägu sädelema hakata. Soovitan julgelt!“

JOIK klient Elinor kauapüsiva lauvärvi kohta

 .

Auhinnasadu meigitoodetele

.

Aasta algus – talv ja varakevad – on alati meigimaailmas auhinnahooaeg. Sel aastal panime loomulikult kõik kaardid meie meigisarjale ja saatsime auhinnavõistlustele erinevaid meigitooteid. Esimese pääsukesena tõime võidu koju Anne & Stiili ilulemmikute konkursilt, kus meie 3in1 meigipulk oli võidukas väga konkurentsitihedas meigi kategoorias. Ajakirja Buduaar 2023. aasta ilulemmikute jagamisel tunnustati meie kauapüsivaid vedelaid lauvärve võiduka looduskosmeetika tootena.

.

.

Suurem auhinnasadu jõudis meieni aga hoopis prestiižselt rahvusvaheliselt võistluselt. Beauty Shortlist Awards on maailma suurim sõltumatu nahahooldus- ja ilutoodete konkurss ja nemad leidsid, et lausa 3 meie meigitoodet väärivad võitu oma kategoorias. Nii sai meie jumestuskreem tunnustatud kui parim niisutav jumestuskreem; JOIK valgustpeegeldav pulk kuulutati parimaks highlighter’iks ja meie toonivad huuleõlid parimaks huuleõliks.

 

BEST MOISTURISING FOUNDATION (parim niisutav jumestuskreem)

JOIK Organic Beauty Luminous Foundation

BEST HIGHLIGHTER

JOIK Organic Beauty Highlighter Stick

BEST LIP OIL (parim huuleõli)

JOIK Organic Beauty Colour, Gloss & Care Lip Oil

Lisaks saime auhinnad veel ka KIIDETUD ILU (JOIK Organic Beauty Kolm ühes meigipulgale) ja TOIMETAJA TUNNUSTATUD VALIKU ILUKATEGOORIAS (JOIK Organic Beauty Päikesekuma meigipulgale).

https://www.thebeautyshortlist.com/2023/03/02/2023-beauty-shortlist-awards-this-years-winners/

 

Mis on Beauty Shortlist Awards?

.

2012. aastal iluajakirjaniku Fiona Klonaridese poolt käima lükatud auhinnakonkurss kasvas järk-järgult Suurbritannia juhtivaks indie-iluauhindade konkursiks ja laienes 2017. aastal rahvusvaheliseks. Sellest ajast peale on nad tauninud ilutööstuse väärkäitumisi nagu rohepesu ja ebaeetiline tootmine, et tuua inimestini täiesti läbipaistev, eetiline ja „proovitud-meeldis-soovitan“ tüüpi ilutoodete nimekiri, mida tarbija võib täielikult usaldada. 2020 Beauty Shortlist & Wellbeing auhinnad on: julmusevabad; 100% sõltumatud; testitud ja soovitatud ilumaailma ekspertide poolt, rahvusvahelised (3 paneeli testijaid USA-s, ÜK-s ja Austraalias); pakuvad võrdseid võimalusi suurtele ja väiksematele brändidele; usaldatud tarbijate poolt; erapooletu teejuht ilu- ja tervisemaailmas.

.

Auhinnatud tooted soodushinnaga
Loomulikult tahame me ka teiega oma rõõmu jagada, seega on kõik JOIK meigitooted saadaval soodushinnaga kuni 9. aprillini.

Vaata SIIT

.

Menu

Settings

Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Vali riik