Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Blogi otsing

2023 – oma maja aasta

Posted on4 Months ago

.

Ah, aasta algus – uusaastalubaduste ja eesmärkide seadmise aeg. Et aga eesmärke seada, peab tegema kokkuvõtteid ja meelde tuletama, mida tõi eelnev aasta 2023. JOIKi jaoks oli see eriline aasta, sest kolisime uude majja. Ehitusfirma esindaja ütles sarikapeol, et majanduslanguse ajal võtavad nii suure projekti ette ainult need, kes täpselt teavad, et ajavad õiget asja. Meie poolt tuli täiendus: „…või hullud“. Aga võibolla me olemegi natuke hullud, kes ajavad hingega õiget asja. Igatahes oli põnev aasta. Katsume selle nüüd osadeks võtta. 

.

    

.

Ikka ja alati keskkonnasäästlikkuse teel

.

Märtsi kuulutasime keskkonnakuuks ja astusime taas samme jätkusuutlikkuse poole. Toimus ääretult edukas küünlaklaasi tagastuskampaania, ergutasime iseennast ja oma sõpru olema keskkonnateadlikud, ning meie populaarsed kätepesuvahud said endale täitepakendid. Nüüd on täitepakendeid võimalik soetada kodulõhnastajatele, puidust lõhnakuulidele ja kätepesuvahtudele. Samuti saab meie e-poest osta lahtiselt vannitooteid. 

.

    

   

Auhinnasadu meigitoodetele

.

Kevadeti on tavapäraselt auhinnahooaeg. 2023. aastal panime loomulikult kõik kaardid aasta varem valminud meigisarjale ja saatsime auhinnavõistlustele erinevaid meigitooteid. Esimese pääsukesena tõime võidu koju Anne & Stiili ilulemmikute konkursilt, kus meie 3in1 meigipulk oli võidukas väga konkurentsitihedas meigi kategoorias. Ajakirja Buduaar 2023. aasta ilulemmikute jagamisel tunnustati meie kauapüsivaid vedelaid lauvärve võiduka looduskosmeetika tootena.

                                    

.

Suurem auhinnasadu jõudis meieni aga hoopis prestiižselt rahvusvaheliselt võistluselt. Beauty Shortlist Awards on maailma suurim sõltumatu nahahooldus- ja ilutoodete konkurss ja nemad leidsid, et lausa 3 meie meigitoodet väärivad võitu oma kategoorias. Nii sai meie jumestuskreem tunnustatud kui parim niisutav jumestuskreem; JOIK valgustpeegeldav pulk kuulutati parimaks highlighter’iks ja meie toonivad huuleõlid parimaks huuleõliks. 

.

  

..

Uued tooted ja tooteuuendused

.

Aasta alguses vaatasime põhjalikult otsa oma tootevalikule ja otsustasime, et mõningad tooted ja tootesarjad vajavad uuendust. Kevade lõpul, suve hakul kandis töö vilja ja valmisid uued tooted. Esiteks uuendasime täielikult oma käte-jalgade tootesarja, mis üllatab uute retseptide ja lõhnadega!

  • Mugavas õhuvabas pakendis käte- ja jalakreem on tummisema tekstuuriga, pakatavad headest looduslikest õlidest ja bioaktiivsetest ainetest ning  niisutavad veel paremini, kuid imenduvad kiiremini. Kätekreemi muruvärske lõhn leidis kiirelt andunud fännid.
  • JOIK armastatud hitt-toode - süvahooldav käte-jalgade palsam - peidab endas nüüd suuremas koguses aktiivaineid, näiteks naha taastumist soodustavat taruvaiku.
  • Kõik sarja jalatooted sisaldavad ohtralt tähtkoostisainet magneesiumi, mis imendub kõige paremini naha kaudu ja aitab leevendada lihaspingeid, jalgade väsimust ja rahutuid jalgu.

.

   

..

Täiendust sai ka JOIK Organic kehatoodete sari:

.

  • Lisandusid värskusest pakatava tsitruse ja bergamoti ning magusa apelsini ja mündi lõhnaga looduslikud deodorandid ja kehakreemid.
  • Uuendasime täielikult üht meie hitt-toodet – säraõli. Varasest veelgi rohkem niisutav õligeel on pungil täis häid maheõlisid (maheõlide osakaal 91,2%) ja lisaks pronksjale sädelusele lisasime kuldseid särapigmente. Õligeel on mugavas pumbaga pudelis, mis teeb tema kasutamise veelgi lihtsamaks.

.

Me ehitame maja…

.

Aasta aega oleme me JOIKile päris oma maja ehitanud ja juulis on lõpuks aeg sisse kolida. Meie vajaduste järgi ehitatud maja on ilus, suur ja moodsate energialahendustega. Meil on oma päikesepark ja ruumi kasvada. Kõige lahedam on aga, et paikneme väikse tupiktänava lõpus ja meist edasi algab roheala. Kuigi asume Tallinna piiril, on aknast välja vaadates tunne, nagu oleks looduses. Akna taga käivad meid sageli hommikuti tervitamas kitsekesed, mis alati elevust tekitab.

.

.

Suve lõpus ja sügise hakul anname endale aega rahulikult sisse seada ja küpsetame vaikselt jõuluhooajaks uusi tooteid juurde. Oktoobriks oleme valmis ja kutsume oma koostööpartnerid ja lähimad sõbrad soolaleivapeole, kus esitleme ka 2023. aasta eriprojekti.      

.

      

.

JOIK erikollektsioon Glämm

.

Jätkame meie 10 aastat kestnud traditsiooni teha koostööd Eesti kunstnikega. Selle aasta eriprojekt on pidulik „Glämm“ kinkekarpide kollektsioon. Karpe ehib Eesti disaineri ja kunstniku Janika Sootna glamuurne ja mänguline illustratsioon. Inspireerituna karpides peituvate toodete soolakaramelli, vaarikaroosa ning vahuveini küütlevast värvigammast ja tekstuurist peegeldavad need aroomide ahvatlevat maailma, piduliku hooaja soojust, lummust ning salapära. Kollektsiooni kuulub kolm erinäolist kinkekarpi.

Kollektsiooni keskmes on meie aastalõpu uued tooted:

  • Soolakaramelli küünal on uus superstaar küünalde valikus. Hõrgu lõhnaga küünal leiab endale kiirelt lemmikud ja saab üheks popimaks küünlaks pühadeperioodil. Magusa, kergelt mõrkja alanoodiga aroomi tipunootides domineerivad karamell ja rumm, kesknootides on tunda kohvi ja iirist ning põhjanootidest jäävad kõlama vanilje ja pruun suhkur.
  • Vaarika bon bon lõhn kolis kodulõhnastajate sisse. Kehahooldustoodetest tuttav ja armastatud lõhn on nüüd saadaval küünla, lõhnadifuuseri, puidust lõhnakuulide ja ruumiparfüümina.

.

   

              

Kes teeb, see jõuab

.

Aastalõpp on meie jaoks alati kõige kiirem aeg, kui kõik JOIK töötajad on nagu päkapikud, kes aina tooteid juurde valmistavad, et võimalikult palju JOIK pakikesi jõuaks jõuluvana kingikotti. Seega, kui Õhtu saate juhid Robi ja Jüri end meile appi pakuvad, võtame nad loomulikult rõõmsasti vastu. Paneme nad tööle küünlaid valmistama ja valmib tore saatelõik, mille kaudu ka meie sõbrad näevad, kuidas me siin JOIKi uues majas toimetame.

.

   

.

Tahame üldse rohkem sõpradele ja fännidele oma toimetusi näidata, seega oleme sellest aastast ka aktiivsed tiktokkerid. Tiktokis jagame vahel õpetlikke, teinekord lihtsalt lustlikke klipikesi, et oleks tore nii meil endal kui meie jälgijatel. Näiteks tekitas palju elevust ja segadust meie lugu „küünla mälust“, mis tegelikult sisaldab kasulikku infot selle kohta, kuidas on õige küünalt põletada. 

JÄLGI MEID TIKTOKIS  SIIN     

.

Aasta lemmiktooted

.

Aasta on kokku võetud ja meil on suur rõõm tuua teieni aasta 2023 enimmüünud JOIK toodete TOP23 ja pakkuda neid teile kuni 23. jaanuarini 23% soodsamalt.

Valikus on suurepärased kosmeetikatooted, klientide lemmikküünlad ja kodulõhnastajad. 

Top 23 JOIK toodet aastal 2023 vaata SIIT

.

Menu

Settings

Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Vali riik