Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Blogi otsing

Märts – keskkonnakuu 2024

Posted on1 Month ago

.

Suur küünlaklaaside taaskasutus- ja tagastuskampaania!

.

Näita meile, kuidas sina oma kodus JOIK küünlaklaase taaskasutad ja kingime sulle JOIK sooduskoodi!

Lisaks loosime ahvatleva auhinna!

.

Klaas uuele ringile

.

JOIK küünlaklaasid alustavad tavaliste joogiklaasidena, saavad siis peale värvi ja trüki ning sisse imeliselt lõhnava küünla. Kui küünal on lõpuni põletatud, saab loodusliku rapsivaha jäägid hõlpsasti välja pesta käepäraste koduste vahenditega.

Selle kohta oleme teinud õpetliku video:

.

                      

.

Puhta küünlaklaasi võib kasutusele võtta näiteks joogi- või magustoiduklaasina, samuti sobib see ideaalselt taimede istutamiseks või asjade hoiustamiseks. Nüüd on teie kord näidata, kuidas te meie klaase kasutusele võtate. Kõigi pildisaatjate vahel loosime välja 50 euro eest JOIK e-poe kinkekaardi! Saada oma pilt meile aadressil liisi@joik.ee või postita kommentaarina Facebookis vastava postituse all SIIN. Meie anname sulle vastu sooduskoodi meie e-poes kasutamiseks.

Kui kasutad klaasi taimede istutamiseks või eelkasvatuseks, soovitame panna klaasipõhja kive või istutuskruusa, mis aitavad mulla niiskustaset reguleerida. 

.

..

Tagasta meile klaasid

.

Kui siiski klaase rohkem üle jääb, kui jaksad kasutusele võtta, saad need nüüd lihtsasti meile tagastada ning meie valame neisse uued küünlad. Märtsikuus ootame inimesi tagastama oma puhtaid ja terveid JOIK küünlaklaase nii meie vabrikupoodi kui valitud edasimüüjate juurde.

Rõõm klaasi tagastusest on mitmekordne - sina teed head, meie saame klaasi sisse uue küünla valada ja vähemalt 5 klaasi tagastamisel saad KINGITUSEKS reisisuuruses Roosa greibi kehakreemi.

NB! Palun puhasta klaas enne meile tagastamist!

.

Kauplused, kuhu saab märtsikuus puhtaid ja terveid JOIK küünlaklaase tagastada:

.

Tallinn:

Tallinna Kaubamaja

Kauplus Tradehouse Nautica

Kauplus Tradehouse Peterburi mnt

Kauplus Apelsin Rocca Al Mare

Kauplus Apelsin Ülemiste

Kauplus Apelsin Kristiine

Kauplus ILU Ülemiste Keskus

Kauplus ILU Rocca Al Mare keskus

Kauplus ILU Kristiine keskus

Tartu:

Tartu Kaubamaja

Kauplus Tradehouse Kvartali

Kauplus Apelsin Lõunakeskus

Kauplus ILU Lõunakeskus

Pärnu:

Kauplus Tradehouse Port Artur

Kauplus Apelsin Pärnu Keskus

Kauplus ILU Pärnu Keskus

Rakvere:

Kauplus Apelsin Vaala Keskus

Narva:

Kauplus Tradehouse Astri Keskus

Aastaringselt saab tagastada küünlaklaase meie enda vabrikupoodi, mis asub aadressil Kokasauna põik 11.

.

.

.

Üheskoos säästlikumalt

.

Kutsume kõiki oma kliente kaasa mõtlema ja leidma lahendusi, kuidas oma igapäevaelus säästlikumalt käituda. Meie astume igapäevaselt samme suurema säästlikkuse suunas:

  • Praeguseks on väga paljudel meie toodetel on täitepakendid. Taastäita saab meie kodulõhnastajaid, uuesti lõhnastatavad on ka puidukuulid, kätepesuvahtude täitepakendist saab täita kaks kätepesuvahu pudelit. Äsja tõime välja ka meie kõige uuema kodulõhnastaja – vaarika bon-boni – täitepakendi. Näeme, et kliendid on selle kenasti ka meie e-poest üles leidnud.
  • Oma tootmises lähtume energia säästmise põhimõttest ning suure sammu selle suunas astusime edasi möödunud suvel, mil kolisime oma uude majja, mille ehituses on rakendatud parimaid kaasaegseid säästvaid energialahendusi.
  • Loomulikult kasutame nii tootmises kui kontoris rohelist energiat.
  • Oma toodete valmistamisel oleme eesmärgiks võtnud võimalikult suures mahus kasutada mahepõllumajandusest pärinevat ning „rohelise keemia“ põhimõttel toodetud toorainet.
  • Püüame alati kasutada võimalikult lähedalt tulevat toorainet, et vähendada transpordi jalajälge. See oli üks põhjustest, miks vahetasime küünaldes sojavaha rapsivaha vastu välja.
  • Oleme oma toodetest välja jätnud puhtal kujul palmiõli ja üksikute toorainete puhul, kus on palmiõli kasutatud derivaadina, on tegu RSPO (Roundtable of Sustainable Palm Oil) toorainega.
  • Lähtume sellest, et meie tooted oleks julmusevabad. Me pole kunagi testinud oma tooteid loomade peal. Suur osa meie toodetest on vegan-sõbralikud. Üksikud loomset päritolu koostisained nagu näiteks kitsepiim või mesilasvaha, on valminud selliselt, et loomale ei põhjustata vaevusi.
  • Toodete pakenditena kasutame kergesti taas töödeldavaid ja taaskasutatavaid, samuti taaskasutatud materjalidest ning vastutustundlikult toodetud pakendeid. Väldime liigset pakendamist ja taaskasutame pakendeid, eelkõige transpordipakendeid.
  • Meie pakenditelt leiab Rohelise Punkti märgi, mis tähendab, et oleme sõlminud litsentsilepingu ETO-ga (Eesti Taaskasutusorganisatsioon). Sisuliselt tähendab see, et peame arvestust pakendimaterjalide liikide ja nende masside kohta ning tagama seaduses ettenähtud sihtmäärade ulatuses pakendijäätmete kogumise ja taaskasutamise.
  • Vähendame täitematerjalide kasutust ning pürgime selle poole, et kasutada keskkonnasõbralikke lahendusi.
  • Kui vähegi võimalik, kasutame transporditeenuse pakkujana logistikafirmasid, mille eesmärk on vähendada CO2 jalajälge.
  • Prügi käitlemisel järgime ranget sorteerimise ja materjaliringluse programmi
  • Puhastusvahenditena on kasutusel keskkonnasõbralikud vahendid. Vett ja elektrienergiat tarbime säästlikult.
  • Väldime materjalide asjatut väljaprintimist. Toodetele ei pane kaasa kliendi jaoks ebavajalikku arvet.      

.

Menu

Settings

Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Vali riik