Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Blogi otsing

JOIK erikollektsioon: aprikoosi- ja freesialõhnaline tootesari

Posted on1 Week ago

.

Kevad tuleb lõpuks ja suvi tuleb ka. Kus ta pääseb! Meie oleme igatahes valmis ja ootame suve koos meie ahjuvärske aprikoosi- ja freesialõhnalise tootesarjaga. Eriväljalaskena valminud sari on inspireeritud Pantone 2024 aasta värvist Peach fuzz. Mahe magusvärske kooslus aprikoosist ja virsikust ning õrnast freesiast on looritatud roosi, õuna, mustsõstra ja mandli lõhnanootidega. Suviselt puuviljase ja vallatu lõhnabuketiga tooteid on kokku viis:

lõhnaküünal, kodulõhnastaja, kehakreem, dušigeel ning kehasprei. 

.

Kodu suviselt lõhnama!

.

Õrnroosa aprikoosi-freesia lõhnaküünal on tegelikult meie sõpradele ja püsiklientidele juba tuttav. Näib, et olime selle lõhna valimisega ajast ees. Nüüd saab sama aroomi nautida lihtsalt rohkemates toodetes. Aprikoosi ja freesia difuuser toob koju suvise tunde. Ilmselt märkate, et kodulõhnastaja pudel erineb meie tavapärastest difuuseripudelitest. Kuna tegu on eriväljalaskega, mis müügil piiratud ajal, siis on eristamine taotluslik. Pikliku vormiga difuuser mahutab 100 ml lõhnastusvedelikku ja aroomi aitavad ruumi kanda sihvakad valged fiiberpulgad. 

.

 

.

Uued kehatooted!

.

Esmakordselt toome erisarja raames välja kaks täiesti uut toodet.  Esimene neist on dušigeel - maheda aprikoosi ja freesia lõhnaga sulfaadivaba dušigeel on rikastatud glütseriini, betaiini ning vesilahustuva oliiviõliga ning punastab naha õrnalt, jättes selle pehmeks ning niisutatuks.

Oleme aga ise sellest lõhnast nii vaimustuses, et otsustasime ta panna ka täiesti  uudsesse tootesse, milleks on keha- ja juuksesprei. See kerge lõhnastustoode on ideaalne suvisel ajal parfüümi asemel – pihustad endale sobivas koguses seda nahale ja juustele ning naudid komplimente. Eriti sobilik on kehasprei naha värskendamiseks ja lõhnastamiseks kuumadel suvepäevadel. Kehaspreid on hetkel ülitrendikad ja on selge, et suvel on see must-have toode iga neiu ja naise iluarsenalis.

Ja ega me ei saanud jätta sama lõhna ka kreemi sisse panemata.  Sheavõi, kookosõli, päevalilleõli ja aminohapetega rikastatud kehakreem niisutab ja pehmendab nahka ning annab sellele õrnalt küütleva kuldse kuma. Eriti kaunis jääb kreem suviselt jumekal ihul, aga lisab tagasihoidlikku glamuuri ka kahvatumale nahale.

.

 .

Pantone aasta värv peach fuzz

 

Uute sarjade loomeprotsess on alati põnev ja iial ei tea, kust mõte hargnema hakkab. Aprikoosi-freesia sarja loomisel saime inspiratsiooni Pantone aasta värvist, milleks on PANTONE 13-1023 Peach Fuzz – see on sametine virsikuvärv, milles naiselikku roosat tasakaalustab soe apelsinitoon.

See õrn virsikutoon valiti Pantone poolt 2024. aasta värviks, sest Pantone ennustab, et poliitiliselt rahututel aegadel paeluvad tarbijaid värvid, mis tekitavad rahu ja mugavustunnet – just seda teeb  peach fuzz.

.

Eriväljalasked on siin, et jääda

.

Aprikoosi-freesia sari on esimene taoline eriväljalase JOIK valikus, aga ei jää kindlasti viimaseks. Põnevaid lõhnu, värve ja tooteid on nii palju, millega mängida. Sel ajal, kui teie saate hakata aprikoosi ja freesia tooteid nautima, mõtleme meie juba tulevikule – testime tooteid, uurime trende ja nuusutame läbi kümneid aroome, nuputades, mis lõhn mis tootesse võiks sobida. On, mida oodata.

 

Pane siis tähele, et aprikoosi ja freesia sarja tooted on saadaval piiratud ajal.  Vaata, et ilma ei jää!

.

 VAATA SIIT

PS! Kui soovid olla esimeste seas, kes saab testida meie ahjusooja aprikoosi-freesia erikollektsiooni tooteid, siis nüüd on sul see võimalus! Oleme loonud Facebooki loosi, milles anname ära 30 uhiuut Aprikoosi tootesarja toodet. Kui loosiõnn naeratab, saadame sulle sinu valitud toote ja ootame pärast sinu ausat arvustust meie kodulehele.

LOOSIS OSALEMISEKS KLIKKA SIIA

.

.

Menu

Settings

Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Vali riik