Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Gluten free Cosmos organic Cruelty free

Isepruunistavate toodete komplekt + kinnas

50,40 € 72,00 € −30%
Kogus
Kirjeldus

Isepruunistavate toodete komplekt koosneb:

1. Isepruunistavad tilgad näole

Isepruunistavad tilgad näole tagavad järk-järgulise, loomuliku ja ühtlase päevituse ning toimivad koos just Sulle sobiva näohooldustootega – tilgad segatakse päeva- või öökreemi sisse ning nii saab nahk kena päevitunud jume samaaegselt kreemi poolt pakutava toimega.

Spetsiaalselt näole mõeldud tilgad sisaldavad marjadel ja suhkrurool baseeruvaid looduslikku päritolu isepruunistavaid toimeaineid ning nahka rahustavat mahe-aaloemahla.

Päevitus areneb 4-6 tunni jooksul ning püsib kuni nädala, kuludes nahalt maha samuti järk-järguliselt ning loomulikult. Päevituse intensiivsust on võimalik tilkade arvuga ise reguleerida – 2-3 tilka tagab heledama kuni keskmise tooni, 4-6 tilka keskmise kuni tumedama tooni.

2. Isepruunistav kehakreem keskmine

Kiirelt kuivav, niisutav ja mitte-kleepuv isepruunistav kreem annab nahale järk-järgulise, loomuliku ja ühtlaselt päevitunud jume.

Kehakreem sisaldab marjadel ja suhkrurool baseeruvaid looduslikku päritolu isepruunistavaid toimeaineid, mahe-aaloemahla ja nahka niisutavaid koostisaineid.

Päevitus areneb 4-6 tunni jooksul ning püsib kuni nädala, kuludes nahalt maha samuti järk-järguliselt ning loomulikult. Ühtlase päevituse säilitamiseks soovitame kasutada kreemi 2-3 päeva tagant, samuti on võimalik päevitust intensiivistada kasutades kreemi soovitud tooni saavutamiseni mitu päeva järjest.

3. APLIKAATORKINNAS

Pehme aplikaatorkinda abil saavutate ühtlase päevituse ilma käsi määrimata. Kahepoolne sametine kinnas sobib isepruunistavate toodete pealekandmiseks nii kehale kui näole.

Kandke soovitud kogus isepruunistavat toodet kindale ning masseerige pikkade ringjate liigutustega nahale.

Kasutajate hinnangud (0)
Anna oma hinnang
Jaga oma kogemust! Sinu hinnang tootele võib olla ka teistele abiks

Sarnased tooted

Menu

Settings

Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Vali riik