Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Cosmos organic Cruelty free

Süvahooldav palsam kätele ja jalgadele

50 ml / 1.69 oz
14,00 € Püsikliendi hind12,60 €
280€ / 1000ml
Kogus
Kirjeldus

Tõhus palsam toidab ning hooldab kuiva ja karedat nahka nii kätel kui jalgadel.

Mahetoodetud aprikoosikiviõli, kakaovõi, shea-või ja astelpajuõli toidavad ja niisutavad sügavuti, jättes naha pehmeks ja siledaks.

Taruvaik ning naistepuna ja põldosi ekstraktid aitavad nahal taastuda ning leevendavad nahakahjustusi.

Lavendli, sidrunheina ja teepuu eeterlikud õlid rahustavad ja on antibakteriaalse toimega.

Koheseks niisutuseks kandke õhuke kiht nahale ja masseerige sisse. Süvahoolitsuseks kandke kätele või jalgadele paksem kiht, katke puuvillaste kinnaste/sokkidega ning laske aeglaselt imenduda.

100% LOODUSLIKUD  ja  86.75% MAHESERTIFIKAADIGA KOOSTISOSAD.

Kasutamine

Koheseks niisutuseks kandke õhuke kiht nahale ja masseerige sisse. Süvahoolitsuseks kandke kätele või jalgadele paksem kiht, katke puuvillaste kinnaste/sokkidega ning laske aeglaselt imenduda.

Koostisosad

Olea Europaea Fruit Oil*, Butyrospermum Parkii Butter*, Helianthus Annuus Seed Oil, Cera Alba*, Prunus Armeniaca Kernel Oil*, Theobroma Cacao Seed Butter*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Undecane, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Rapeseed Oil, Tridecane, Propolis Extract, Equisetum Arvense Extract*, Hypericum Perforatum Extract*, PCA Glyceryl Oleate, Hippophae Rhamnoides Oil*, Tocopherol, Lavandula Angustifolia Herb Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil*, Cymbopogon Flexuosus Oil*, Citral, Linalool, Limonene, Geraniol

* ingredient from organic farming

100% natural origin of total. 86.75 % of the total ingredients are from organic farming

COSMOS ORGANIC certified by Ecocert Greenlife according to COSMOS Standard.

Kasutajate hinnangud (1)
Anna oma hinnang
Külmal ajal olen sageli hädas hea huulepalsami leidmisega. Enamus nendest (ka öko ja naturaalsete koostisosade sildi all müüdavatest) lihtsalt niisutavad huuli hetkeks või tegelikult hoopis kuivatavad neid. Nüüd leidsin super lahenduse selle süvahooldava palsami näol. Palun ärge laske end heidutada pakendil olevatest sõnadest “kätele ja jalgadele”. Kinnitan, sobib suurepäraselt ka huultele. Ehk on koostisosadest mesilasvaha üks võtmeteguritest mis katkised huuled tagasi kokku liimib. :)

Sarnased tooted

Menu

Settings

Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Vali riik