Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Gluten free Cosmos organic Cruelty free

Kauapüsiv vedel lauvärv 05 Pretty in Pink

4 ml / 0.14 oz
24,00 € Püsikliendi hind21,60 €
5999.99€ / 1000ml
Kogus
Kirjeldus

Lauvärv, mis püsib kogu päeva! Lihtne kasutada – kanna silmale, hajuta patsutades ja valmis!

•            Kuivab kiiresti

•            Ei kogune silmalau vagudesse

•            Ei pudene ega lähe laiali

•            Püsib probleemideta terve päeva

Veepõhine vedel lauvärv on rikkaliku pigmendiga, sisaldab nahka pehmendavat oliivskvalaani ning punase päevakübara ekstrakti, mis aitab ennetada naha vananemist. Sertifitseeritud (COSMOS natural) looduslik lauvärv ei põhjusta ärritust ning sobib kasutamiseks ka tundlike silmade korral ja kontaktläätsede kandjatele.

Looduslikku päritolu mineraalidel baseeruvad intensiivsed ja pigmendirikkad toonid on valitud sobimaks erinevate silmavärvide ja nahatoonidega. Lauvärvi koostis on vegansõbralik.

Kanna õhuke kiht värvi ühele silmale korraga, hajuta sõrme või pintsliga õrnalt patsutades. NB! Värv kuivab väga kiiresti – vaid mõne sekundiga – seega hajuta kiiresti. Kui on vaja teha parandusi, siis saab seda teha märja sõrme või pintsliga.

Kerge päevameigi saab õhukese kihiga, julgemaks pidulikuks meigiks võib laule kanda paksema kihi. Kui soovid kanda teise kihi värvi, siis oota kuni esimene kiht on korralikult kuivanud. Meigieemalduseks sobivad kõik JOIK meigieemaldustooted, lauvärvi on lihtne eemaldada.

NIPP!

Kasuta lauvärvi lainerina – kanna aplikaatoriga peenem joon, ära hajuta.

Miksi kokku erinevad värvid, et luua lõputult kombinatsioone.

05 Pretty in Pink (roosa) – rõõmus roosa toon, mis lisab silmadele erksust ja elu ning jääb eriliselt kaunis kergelt päevitunud nahal. Nipp: sega roosa kokku sinisega ja saad lavendlikarva tooni.

Kasutamine

Kanna õhuke kiht värvi ühele silmale korraga, hajuta sõrme või pintsliga õrnalt patsutades. NB! Värv kuivab väga kiiresti – vaid mõne sekundiga – seega hajuta kiiresti. Kui on vaja teha parandusi, siis saab seda teha märja sõrme või pintsliga. Kerge päevameigi saab õhukese kihiga, julgemaks pidulikuks meigiks võib laule kanda paksema kihi. Kui soovid kanda teise kihi värvi, siis oota kuni esimene kiht on korralikult kuivanud. Meigieemalduseks sobivad kõik JOIK meigieemaldustooted, lauvärvi on lihtne eemaldada. NIPP! Kasuta lauvärvi lainerina – kanna aplikaatoriga peenem joon, ära hajuta. Miksi kokku erinevad värvid, et luua lõputult kombinatsioone.

Koostisosad

Aqua, Aloe Barba-densis Leaf Juice*, Glycerin, Galactoarabinan, Kaolin, Pentylene Glycol, Squalane, Trehalose, Silica, Sodium Levulinate, Lysolecithin, Sclerotium Gum, Sodium PCA, Sodium Anisate, Xanthan Gum, Pullulan, Dipotassium Glycyrrhizinate, Echinacea Purpurea Extract, Sodium Phytate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, +/- CI77019, CI77891, CI77491

* ingredient from organic farming

99,9 % natural origin of total. 20.4 % of the total ingredients are from Organic Farming.

COSMOS NATURAL certified by Ecocert Greenlife according to COSMOS Standard.

Kasutajate hinnangud (0)
Anna oma hinnang
Jaga oma kogemust! Sinu hinnang tootele võib olla ka teistele abiks

Sarnased tooted

Menu

Settings

Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Vali riik