Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Gluten free Cosmos organic Cruelty free

Päikesetoodete komplekt

58,00 € Püsikliendi hind52,20 €
Kogus
Kirjeldus

Et nahk oleks suvel korralikult kaitstud, oleme valmis teinud päikesetoodete komplekti, mis pakub hoolitsust ja leevendust suveajal.

 

Komplektist leiad:

 

SPF 25 Päikesekaitsekreem näole ja kehale - Turvaline, tõhus ja õrn päikesekaitse kreem sisaldab looduslikku päritolu mineraalseid filtreid ning loob nahale läbipaistva kaitsekihi UVA ja UVB kiirguse eest.

 

SPF Päikesekaitsepulk näole ja kehale - Turvaline, tõhus ja õrn päikesekaitse pulk sisaldab looduslikku päritolu mineraalseid filtreid ning loob nahale läbipaistva kaitsekihi UVA ja UVB kiirguse eest. Kõrge SPF faktoriga pulk on spetsiaalselt loodud tundlike piirkondade (huulte, nina, kõrvalestade, armide) kaitsmiseks päikesekiirguse kahjuliku mõju eest. Päikesekaitse pulk on lõhnavaba ning sisaldab nahka niisutavaid ja toitvaid ohaka, jojoba ning shea maheõlisid.

 

Jahutav ja rahustav päevitusjärgne piim - Kerge koostisega ja kiiresti imenduv päevitusjärgne ihupiim niisutab, jahutab ja rahustab nahka peale päikese käes viibimist ning aitab päevitusel pikemalt püsida. Aaloemahl ning kummeli ja kaera ekstraktid rahustavad nahka, mentool pakub kiiret jahutust ning porgandiekstrakt ja spetsiaalne aktiivaine inositool aitavad nahal taastuda ning pikendavad päevitust. 

 

Kasutajate hinnangud (0)
Anna oma hinnang
Jaga oma kogemust! Sinu hinnang tootele võib olla ka teistele abiks

Sarnased tooted

Menu

Settings

Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Vali riik