Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Gluten free Cosmos organic Cruelty free

Re-Boost Glow Roosi iluvesi

50 ml / 1.69 oz
10,32 € 12,90 € −20%
206.4€ / 1000ml
Otsas
Hetkel laost otsas
Kirjeldus

Maheroosivee baasil ning aminohapetega rikastatud mitmetoimeline pihustatav näovesi niisutab, värskendab, rahustab ning paneb naha särama. 

Roosivesi on tuntud oma niisutava ja rahustava toime poolest. See tasakaalustab naha ph-taset, leevendab ärritusi ning taastab naha elastust.

Pihustage lõhnavat roosivett nahale puhastus-rituaali lõpetuseks või igal ajal kui nahk vajab lisaniisutust ja värskendust. Roosi iluvesi sobib ka meigile pihustamiseks, et anda jumestusele loomulikum tulemus ja püsivus. Veelgi värskendavama toime saab roosivett külmikus hoides. 

99.76% looduslikku päritolu koostisosad. 48.75% koostisosadest pärineb mahepõllumajandusest.

COSMOS ORGANIC sertifitseeritud Ecocert Greenlife’I poolt vastavalt COSMOS Standardile.

SEE TOODE ON VEGAN.

Toodetud 100% rohelise energiaga.

Kasutamine

Pihustage lõhnavat roosivett nahale puhastus-rituaali lõpetuseks või igal ajal kui nahk vajab lisaniisutust ja värskendust. Roosi iluvesi sobib ka meigile pihustamiseks, et anda jumestusele loomulikum tulemus ja püsivus. Veelgi värskendavama toime saab roosivett külmikus hoides. Sobib kõikidele nahatüüpidele.

Koostisosad
Rosa Damascena Flower Water*, Aqua, Pentylene Glycol, Betaine, Sodium PCA, Dipotassium Glycyrrhizinate, Sodium Levulinate, Sodium Benzoate, Sodium Phytate, Alcohol * ingredient from organic farming 99.76 % natural origin of total. 48.75 % of the total ingredients are from organic farming. COSMOS ORGANIC certified by Ecocert Greenlife according to COSMOS Standard. THIS PRODUCT IS VEGAN.
Kasutajate hinnangud (0)
Anna oma hinnang
Jaga oma kogemust! Sinu hinnang tootele võib olla ka teistele abiks

Sarnased tooted

Menu

Settings

Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Vali riik