Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Blogi otsing

Isepruunistuva kreemi kasutamise nipid!

Posted on1 Year ago

Päike piilub aina tihedamalt ja kevad võtab võimust. Kahjuks läheb suvise soojuseni veel pisut aega ja kogu eelmise suve jume on nahalt kadunud nagu vits vette. Kui naha kergelt sinakas toon pole päris sinu meele järele, siis on hea aeg proovida ära isepruunistuvad kreemid, et nahale pisut jumet lisada. Meil on selleks pakkuda 2 eri tooni kehakreemi ja isepruunistavad tilgad näole.

Täna pöörame tähelepanu just kehakreemidele ja nende kasutamisele. Isepruunistav kehakreem toonis „hele“ sobib eriti heleda nahaga inimesele, kes tahab anda nahale kerge jume, ilma et keegi arvaks, et ta on äsja puhkusereisilt tulnud. „Keskmises“ toonis kreemiga võite küll juba saada kolleegidelt üllatunud pilke, et millal ometi oli teil aega lõunamaal käia. Heledama kreemiga on eriti hea anda kahvatule nahale loomulikku jumet, kui kasutate kreemi mitu korda paaripäevaste vahedega.

Anname mõned head nipid isepruunistavate kreemide kasutamiseks. Kindlasti on need abiks, kui oled selles vallas algaja, aga ei jookse mööda külge maha ka kogenud pruunistajal.

 

  1. Valmista nahk ette.

Enne isepruunistava kreemi pealekandmist on soovitatav nahk õrna koorijaga üle käia, et eemaldada surnud naharakud ja tagada ühtlasem päevitus.

.

    2. Kasuta abivahendeid ja ära koonerda kreemiga.

Algajale pruunistajale soovitame kreemi pealekandmiseks spetsiaalset aplikaatorkinnast. Nii tagad kreemi ühtlasema jaotumise nahale  ja peopesad jäävad puhtaks. Kreemi pane julgelt, aga ära ka liialda, sest see peab suutma imenduda kiirelt pealekandmise ajal. Üldiselt kulub kreemi pisut rohkem kui tavalist niisutavat kehakreemi. (Kinda leiad SIIT)

   

    3. Ole süstemaatiline.

Lähene kreemi pealekandmisele süstemaatiliselt ja jaga keha nö osadeks. Alusta näiteks jalalabadest ja säärtest ning liigu siis tasapisi ülespoole. Kanna 2-3 sortsu kreemi kindale ja kreemita sisse üks säär, lisa kreemi ja tee sama teise sääre ja labajalaga. Reis on suurem ja vajab 3-5 sortsu kreemi (me ju mõistame, et kõikide kehad on erinevad). Kreemi koguse vajadus saab üldiselt esimese kasutuskorraga selgeks. Liigu edasi ja kreemita sisse pepu, kõht, küljed, rind, õlad, kael ja käsivarred kuni randmeteni. Käelabasid ja nägu ära veel puutu, nendest räägime eraldi. Selja osas pead ilmselt kelleltki abi paluma, sest kui sa pole just kondiväänaja, siis jääb üks koht keset selga sulle ikka oma käega kättesaamatuks. Nüüd on samuti palju kasu kindast, mille abistaja saab kätte tõmmata ja su selga kreemitada.

.

    4. Mida teha käelabadega?

Kui oled keha kreemitamisega ühele poole saanud, siis ära kreemi juurde lisa, vaid kindale jäänud jääkkreemiga kreemita sisse üks käelaba ja siis ka teine. Ära unusta sõrmi ja sõrmevahesid. Võid kindaga ka kergelt üle näo käia, aga näole soovitame me ilusama tulemuse nimel kindlasti hoopis näo jaoks mõeldud tilkasid, mille saad segada oma näokreemi sisse. Näonahk on õrnem ja vajab eraldi tooteid. Nüüd kanna kätele veel kas kätekreemi või niisutavat kehakreemi ja kreemita sisse käelabad ja randmed kuni küünarnukkideni välja. Nii kindlustad, et randme ja labakäe vahele ei jää ranti.

.

.     

.

Isepruunistavad tilgad näole tagavad järk-järgulise, loomuliku ja ühtlase päevituse ning toimivad koos just Sulle sobiva näohooldustootega – tilgad segatakse päeva- või öökreemi sisse ning nii saab nahk kena päevitunud jume samaaegselt kreemi poolt pakutava toimega.

.

    5. Ära kiirusta riietumisega!

Nüüd on parim soovitus natuke alasti kodus ringi hõljuda. Vajadusel viska peale mõni kerge ja õhuline hõlst või hommikumantel, aga kindlasti ära ürita veel jalga tõmmata teksaseid või muid liibuvaid riideid. See on eelkõige oluline ühtlaselt  jumekaks tulemuseks, et väärtuslik kreem ikka ihusse imenduks, mitte riietesse. Pool tundi ooteaega on super, aga kui on ikka kiire, siis juba 15-20 minutit on ka hea. NB! Meie kreemi puhul tekib jume nahale umbes 4-6 tunni pärast, sest kreemis on aktiivsete looduslike toimeainetena sees DHA ehk Dihydroxyacetone ja Erythrulose. Need reageerivad pealmistes naharakkudes olevate aminohapetega, mis reaktsiooni tulemusel värvuvad tumedamaks, andes nahale pruunika jume. Tänu nende kahe toimeaine koosmõjule on tulemuseks äärmiselt loomulik ja päris päevituse sarnane jume.

                   

     Veel nippe!

  • Kui plaanid keha raseerida, siis tee seda päev varem või hiljem, et vältida nahaärritust.
  • Meie kreemil on teistega võrreldes äärmiselt nõrk spetsiifiline lõhn (mis tekib DHA-de reageerimisel nahaga), aga kui see sind siiski häirib, soovitame tegeleda pruunistamisega õhtul, et siis hommikul end duši all värskendada. Kui toimid nii, siis on juba täitsa okei ka raseerimine ette võtta. Jäta endale õhtul paar tundi aega enne kui linade vahele poed.
  • Pärast pruunistamist soovitame pigem dušši kui vanni. Ei ole mõtet hakata kohe päevitust maha leotama. Oota kindlasti dušiga 6-8 tundi, et kreem oleks saanud oma töö täielikult lõpuni teha.
  • Kui tahad tugevamat jumet, võid paari päeva möödudes ette võtta uue kreemitamise. Meie kreemid on heade niisutavate omadustega ja ei koorma nahka. Päevitus püsib kuni nädala, kuludes nahalt maha samuti järk-järguliselt ning loomulikult.

     

.

Vaata SIIT

.

Menu

Settings

Vaata rohkem tooteid
No produts were found.
Vali riik